Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Légyszi adjatok tanácsot, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszi adjatok tanácsot, mit adjak nászajándékba egy nagyon kedves rokonnak?

Figyelt kérdés
Sokkal jobban el van eresztve, mint én. Szeretném, ha az ajándékomat magával vinné Angliába, mivel ott él ( csak a lagzi lesz itthon). Szóval nem akarom, hogy azért hagyja itthon, mert nagy, vagy súlyos, vagy bóvli.
2010. ápr. 10. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Mennyit szánsz rá?
2010. ápr. 10. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valami nagyon ötletes albumot a képeitekkel,vicces aláírásokkal,sok jópofa dísszel.A lényeg,hogy egyedi legyen.Pl kezded a csecsemőkori képekkel és a párja képét mellé rakod, a végére pedig egy esküvői képet teszel,csak a szereplők arcához az övékét ragasztod és hagysz üres oldalakat még a nászútnak,porontyoknak:)
2010. ápr. 10. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. :) Szerintem is mindenképp valami egyedit. Mi pl. kaptunk a barátnőmtől egy törölköző szettet, minden darabjára ráhímezte az esküvői meghívónkról a mintát. Szerintem ez nagyon kedves ajándék volt.
2010. ápr. 10. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Jé, csak nem egy esküvőre készülünk? :)

Május közepén lesz az esküvő?

2010. ápr. 10. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
20.33-as tetszik! :)
2010. ápr. 11. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:

valami használati tárgyat, de csecse-becsét.

pl. egy fotóalbumot (üreset), aminek a borítóját díszíted hímzéssel, festéssel, rajzzal, decopage-zsal...

vagy 2 törülközőt, amibe belehímezteted a nevüket.

2010. ápr. 13. 07:38
 7/7 anonim ***** válasza:

bocs, előző vagyok

"ne csecse-becsét" akart lenni

2010. ápr. 13. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!