Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtök több több emberrel feküdt volna le mint ti?
9:
9 nővel szexeltem eddig az életben. 17-37 évesekkel. Mindegyikük vagy egyetemista volt vagy egyetemre készült. Szinte mindegyikük inteligens lány volt, akiket ráadásul komoly kapcsolat érdekelt.
-1 volt, aki egyáltalán nem engedte a szexet óvszer nélkül
-5 volt, akivel az első pár alkalomnál használtam, de aztán elhagytam és ő sem szólt érte, pedig látta és onnantól óvszer nélkül csináltuk
-3 volt, akikkel fel sem merült, hogy használjunk óvszert
"csomó pasi már a 3-4. randin szexelni akar, de ha meglátják hogy egy csaj nem apácaként élt akkor már fel vannak háborodva"
Igen, mert a két nem NEM egyforma! Egy nő bármikor kap szexet ha akar. Egy férfinak egy pináért kicsivel többet kell dolgoznia.
És a két nem NEM UGYANAZT VÁRJA EL EGYMÁSTÓL. A legtöbb nőt sem zavarja, ha a férfi párja már nála sokkal több nővel volt. A legtöbb férfit pedig ugyanez fordítva zavarja. Ezzel mi a baj? A nőket meg más zavarja jobban, mint a férfiakat. A két nem NEm egyforma. Ezen mit nem lehet érteni?
"Nem ettől függ, hogy valaki képes-e komoly kapcsolatot kialakítani."
Ha egy nő szűzen megy férjhez, a válás esélye 20% 10 éven belül. Ha egy nő úgy megy férjhez, hogy már legalább 15 partnere volt az életben, a válás esélye 80% 10 éven belül.
Mennyi frusztrált beteg állat..
NEM. Az érdekelne, engem mennyire szeret, mennyire hűséges és milyen a kapcsolatunk, semmi más.
12:
Illetve bocs, amúgy a nők 17-21 évesek voltak és volt még egy 37 éves. De ő is jogi egyetemet végzett és szintén intelligens volt. Kicsit még kérlelt is hogy húzzak óvszert, aztán átadta magát a vágynak és belé dugtam csupaszon.
22/F
13:
Te olyan ember vagy, aki inkább hallgat az érzelmire, mint az eszére. Nagyon érzelmi alapokon döntesz a logika helyett.
NE nézz kérlek olyan statisztikákat, adatokat, hogy egy 30 férfival előtted szexelő nővel mennyivel kisebb az esélyed átlagban tartós kapcsolatra, mint egy előtted 3 férfival szexelő nővel. Erről felmérések vannak :)
Vicces, amikor a férfiak rettegnek a nemi betegségektől, közben még őket kell noszogatni, hogy ugyan húzzanak már gumit (és még fel vannak háborodva ha a nő mégis belemegy) :)
"Ha egy nő szűzen megy férjhez, a válás esélye 20% 10 éven belül. Ha egy nő úgy megy férjhez, hogy már legalább 15 partnere volt az életben, a válás esélye 80% 10 éven belül."
Óóó, persze, utána jön az, hogy még nem élte ki magát a nő, nem is élt igazán, aztán bújtatja a szeretőket a szekrényben :D
Persze, egy nő legyen szűz, de legyen lepedőakrobata is az ágyban, legyen igénye és kedve naponta szexelni, de ha nincs senkije akkor változzon apácává, ahogy azt néhány pasi megálmodja a kis pizsijében.
Ha tudnák, hogy mindenki gumit húz kevésbé félnének a nemi betegségektől.
Ha a lány nehezen kapható lenne, ergó kevés partnere lett volna kevésbé félnének a nemi betegségektől.
Mivel gyorsan jó szexhez könnyen megdönthető lányok kellenek, akik engedik gumi nélkül a nemi betegségek kockázata nagyobb.
Ez vegytiszta logika, az etikát ne keverjük bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!