Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtök több több emberrel feküdt volna le mint ti?

Figyelt kérdés
26 vagyok a barátnőm 23. Nekem 3 szexuális kapcsolatom volt, neki 17. Jól megvagyunk meg ilyesmi de ez engem zavar.
2016. márc. 14. 08:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#9-nél a pont.
2016. márc. 14. 11:32
 12/21 anonim ***** válasza:
33%

9:

9 nővel szexeltem eddig az életben. 17-37 évesekkel. Mindegyikük vagy egyetemista volt vagy egyetemre készült. Szinte mindegyikük inteligens lány volt, akiket ráadásul komoly kapcsolat érdekelt.

-1 volt, aki egyáltalán nem engedte a szexet óvszer nélkül

-5 volt, akivel az első pár alkalomnál használtam, de aztán elhagytam és ő sem szólt érte, pedig látta és onnantól óvszer nélkül csináltuk

-3 volt, akikkel fel sem merült, hogy használjunk óvszert

"csomó pasi már a 3-4. randin szexelni akar, de ha meglátják hogy egy csaj nem apácaként élt akkor már fel vannak háborodva"

Igen, mert a két nem NEM egyforma! Egy nő bármikor kap szexet ha akar. Egy férfinak egy pináért kicsivel többet kell dolgoznia.

És a két nem NEM UGYANAZT VÁRJA EL EGYMÁSTÓL. A legtöbb nőt sem zavarja, ha a férfi párja már nála sokkal több nővel volt. A legtöbb férfit pedig ugyanez fordítva zavarja. Ezzel mi a baj? A nőket meg más zavarja jobban, mint a férfiakat. A két nem NEm egyforma. Ezen mit nem lehet érteni?

"Nem ettől függ, hogy valaki képes-e komoly kapcsolatot kialakítani."

Ha egy nő szűzen megy férjhez, a válás esélye 20% 10 éven belül. Ha egy nő úgy megy férjhez, hogy már legalább 15 partnere volt az életben, a válás esélye 80% 10 éven belül.

2016. márc. 14. 11:39
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Mennyi frusztrált beteg állat..

NEM. Az érdekelne, engem mennyire szeret, mennyire hűséges és milyen a kapcsolatunk, semmi más.

2016. márc. 14. 11:40
 14/21 anonim ***** válasza:
50%

12:

Illetve bocs, amúgy a nők 17-21 évesek voltak és volt még egy 37 éves. De ő is jogi egyetemet végzett és szintén intelligens volt. Kicsit még kérlelt is hogy húzzak óvszert, aztán átadta magát a vágynak és belé dugtam csupaszon.

22/F

2016. márc. 14. 11:41
 15/21 anonim ***** válasza:

13:

Te olyan ember vagy, aki inkább hallgat az érzelmire, mint az eszére. Nagyon érzelmi alapokon döntesz a logika helyett.

NE nézz kérlek olyan statisztikákat, adatokat, hogy egy 30 férfival előtted szexelő nővel mennyivel kisebb az esélyed átlagban tartós kapcsolatra, mint egy előtted 3 férfival szexelő nővel. Erről felmérések vannak :)

2016. márc. 14. 11:42
 16/21 anonim ***** válasza:
" Nagyon érzelmi alapokon döntesz a logika helyett. " - Fordítva.
2016. márc. 14. 11:43
 17/21 anonim ***** válasza:
94%
Aztaqrva...Eloszor is, miert kell megbeszelni, h ki hany emberrel fekudt le?! Masodszor, szerintem a 17 az eleg durva, h ha meg csak 23 eves. Nem tudom, mikor vesztette el a szuzesseget, de eleg nagy szam. Az nem indok, h akarta, h mukodjon a kapcsolat, m ha egy pasi rogton szexszel indit az elejen, akkor tuti nem akar komoly kapcsolatot, m mas nem erdekli, csak a lyuk. Es ha ezt egy lany nem latja be, akkor eleg naiv. Ha egy ferfit komolyan erdekel egy no, akkor tud varni a szexszel...
2016. márc. 14. 11:50
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
engem nem az zavarna, hogy hány emberrel szexelt, hanem az, ha pl mindegyikkel kapcsolatot is szeretett volna. tehát 17 emberről gondolta azt, hogy összeillenek vele, ki tudja mennyi idő után. eléggé nem ismeri magát akkor, vagy nagyon semmilyen személyisége lehet, ha ennyien illenek hozzá. ha csak azért jött össze ennyi férfivel, mert szexelni akart, akkor oké.
2016. márc. 14. 12:40
 19/21 anonim ***** válasza:
71%

Vicces, amikor a férfiak rettegnek a nemi betegségektől, közben még őket kell noszogatni, hogy ugyan húzzanak már gumit (és még fel vannak háborodva ha a nő mégis belemegy) :)

"Ha egy nő szűzen megy férjhez, a válás esélye 20% 10 éven belül. Ha egy nő úgy megy férjhez, hogy már legalább 15 partnere volt az életben, a válás esélye 80% 10 éven belül."

Óóó, persze, utána jön az, hogy még nem élte ki magát a nő, nem is élt igazán, aztán bújtatja a szeretőket a szekrényben :D

Persze, egy nő legyen szűz, de legyen lepedőakrobata is az ágyban, legyen igénye és kedve naponta szexelni, de ha nincs senkije akkor változzon apácává, ahogy azt néhány pasi megálmodja a kis pizsijében.

2016. márc. 14. 22:17
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha tudnák, hogy mindenki gumit húz kevésbé félnének a nemi betegségektől.

Ha a lány nehezen kapható lenne, ergó kevés partnere lett volna kevésbé félnének a nemi betegségektől.

Mivel gyorsan jó szexhez könnyen megdönthető lányok kellenek, akik engedik gumi nélkül a nemi betegségek kockázata nagyobb.

Ez vegytiszta logika, az etikát ne keverjük bele.

2016. márc. 14. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!