Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy nem szeret a barátom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már együtt vagyunk pár hónapja ,de mikor elszeretném mondani neki,hogy mit érzek iránta,akkor azt mondja,hogy pssszt,nem kell....és megcsókol...úgy érzem,mintha szeretne,és úgy viselkedik,de nem értem miért nem akarja,hogy elmondjam neki...,vagy,hogy kimondjam,mit érzek...
2010. ápr. 2. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert nem a szavak, hanem a tettek embere.
2010. ápr. 2. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert kikényszeríted így belőle hoyg ő is azt mondja
2010. ápr. 2. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyes emberek szerint azzal rontják el a kapcsolat varázsát, ha kimondják egymásnak mit éreznek. Lehet, hogy attól fél, hogy csak mondani fogod később és nem kimutatni mit érzel.
2010. ápr. 2. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:

azért nem akarja hogy elmond mert csak hazudnál neki!

a én barátnöm is elmondta hogy szeret biztonságba érzi velem magát nem fog elhagyni soha! ma már meg csak barátok vagyunk akit gyengének tart utál de talizni jó velem unalom üzésnek jó vagyok és elhagyot ennyi:S

2010. ápr. 2. 19:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket,elég fura ember,de nagyon romantikus,nagyon odafigyel rám,csak olyan kellemetlenül éreztem magam,mikor elcsitított,mert én sem sűrűn mondom és akkor úgy éreztem jól esne kimondani a szemébe.
2010. ápr. 2. 19:18
 6/6 A kérdező kommentje:
én őszintén szeretem,nem hazudnék neki
2010. ápr. 2. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!