Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzak helyre egy olyan családot, ahol elvettem a családapát?
Szóval belémszeretett elég rendesen,40 körüli, és nekem is bejön,de nem lehet köztünk semmi mert foglaltak vagyunk.
Neki ott vannak a gyerekei és szeretném ha esetleg ujra rendbe legyenek a feleségével.
Hogyan érhetném el ezt ha nagyon makacs a férfi? Mármint el tudnám érni vhogy h szerese ujra a feleségét,és helyreálljon köztük a dolog?
Köszönöm szépen,így már értem.
Nem is gondoltam bele,h ez nem az én dolgom,hiszem miattam is mentek szét, de előtte sem voltak tul jóba..
"nem lehet köztünk semmi mert foglaltak vagyunk"
Te is meg ő is foglalt?? Wow.
Igen,mindketten.
Szóval az a helyzet h a 15 éves kamasz lánya teljesen elfordult tőle, már nem is tekinti apjának.
Egyik pillanatban még azt hitte h az anyja az egyetlen az apjának, aztán meg kiderül h egy másik nő..(khmm) bekavar a képbe.
Szóval a férfinek duplán rossz mert a családja is elfordult emiatt tőle.
Ha nem volt köztetek semmi és mégis lelépett a családjától, akkor semmi nagyon elege volt már abból a házasságból.
Nem ismerem a történetet, de kicsit talán túlzás, hogy te vetted al... talán te jöttél éppen kapóra.
A 15 éves lány reakciója meg kb. várható volt, ha rosszul esik az embernek, akkor tegyen valamit - tehát próbálja helyrehozni a dolgot.
Te ebben nem nagyon tudsz semmit se tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!