Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen ellentmondásos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen ellentmondásos?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 1,5 eve vagyunk egyutt. Egyutt is lakunk igaz csak szuloknel.

A kapcsolatunk elejetol azt mondja hogy velem tervez es hogy en vagyok az a no akivel barmit el tud kepzelni (gyuru.gyerek.stb)

De ugyanakkorbha valami komolyabb szova jerul akkor olyan mintha kifogasokat keresne.

Pl elegge bajos mar a szuleimnel laknunk. Es szova is teszik.

O azonban nem fogja fel es azt hajtogatja hogy ne foglalkozzunk ezzel. Majd csitulnak a dolgok...

Amikor felvetem a kulonkoltozes lehetoseget akkor jon azzal hogy 10honap mulva megszunik az allasa es akkor mi lesz...alberletet nem akar mert az sok stb stb

Ha szeret miert nem akar lepni?

Ha pedig nem szeret miert igerget?

En23. O30

2016. márc. 12. 16:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

9.

szerinted így kell hozzáállni az élethez???

Félelemmel?

Már 30 éves! Álljon talpra. Így vagy úgy. Még segítséget is kap. Szerintem ha mindenki úgy állna hozzá mint ő, akkor elég sokan anyunál laknának.

Meg nem lehet másik munkahelyet találni??

Ugyan már. Még elhiszem, pár éve nehéz volt, de most már azért van lehetősége az embernek.

2016. márc. 12. 17:29
 12/18 VirágésBence ***** válasza:
Ha tényleg meg fog szűnni a munkahelye, akkor tényleg jobb nektek most ott ahol vagytok, nincs pénz elköltözni, nem arról van szó, hogy szeret vagy nem szeret, hanem egyszerűen csak előrelátó.
2016. márc. 12. 17:33
 13/18 anonim ***** válasza:

VirágésBence!

itt nem csak 1-2 hónapról van szó. Itt hosszútávon sem lesz megoldás. Nem akar költözni.

Sem most, sem akkor ha biztos lenne a helye. Szerintem csak kifogást keres.

2016. márc. 12. 17:36
 14/18 A kérdező kommentje:

Igen szerintem is kifogas...

Most az van hogy megszunik a melo...utana az lesz hogy az uj melo sem jo..majd azis megszunik...

Mindig lesz valamire fogni. Az ido meg telik.

Az en munkahelyem sem biztos. Senki sem az...de felelemmel nem lehet elni.

Nem akarasnak....

Csak azt nem ertem hogyha nem akar elkoltozni velem kettesben. Akkor minek van velem egyaltalan?

Mert akkor gondolom semmit sem akar velem a jovoben.

Akkor minek igerget?

2016. márc. 12. 17:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha ő nem, akkor állj te a sarkadra. Esetleg várd meg a munkahely váltást, aztán annyi. Költözzetek. Ez nem egészséges.

Most a te szüleidnél mennyit fizettek? Albérlet mennyi lenne?

2016. márc. 12. 17:54
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

Lol, persze, hogy kifogás. Tapasztalat, hogy nagyjából másfél - 2 héten belül lehet új munkát találni, ha keres az ember. Lehet nem a szakmáján belül, hanem egy férfinak pl valami fizikai munkát, de addig jó az is, amíg talál olyat ami a szakmája, egy albérlet felére addig abból a fizetésből is futja.

Jó, mondjuk Budapesten. Vidéken nem tudom mi a helyzet. Mindenesetre én megmondanám, hogy költözöm és kész. Mivel a te szüleidnél laktok, neki sem lesz más választása. (Gondolom nem akarna hármasban maradni ott a te szüleiddel.) Bár én eleve nem lennék már együtt ilyen hozzáállású emberrel.

2016. márc. 12. 17:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Hogy nem tudtatok legalább egy garzonba elmenni? Akkor nem lenne ilyen problem.
2016. márc. 12. 18:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor dobd ki és bohóckodj egyedül az albérletben. Majd jön valami pupák akit 16 évesen kidobtak a szülei és nagy albérlet-gyakorlatos.
2016. márc. 12. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!