Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Keveset talizunk és beszélünk:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keveset talizunk és beszélünk: szerintetek is ellentmondásos?

Figyelt kérdés

Össze vagyok zavarodva, írjatok sokan.

23 vagyok, 26 a barátom. 4 hónapja együtt vagyunk, de már előtte is ismertük egymást. Így kb. 9 hónapja tart az ismeretségünk.

Van, hogy 3 napig nem keres, ami, ha nem történik semmi különös, még oké. De olyan is van, hogy nem keres 4-5 napig. Ez nekem nagyon sok. Ha hosszú ímélt írok, arra nem válaszol, mert fáradt, és nem szeret írásban beszélni. Max felhív utána. De olyan is van, hogy nem reagál a hosszú ímélre. (Én írtam ki korábban erről kérdést, hogy sokáig nem keres.) Dolgozik minden nap, fáradt. De azért szerintem az akkor is sok, ha 4-5 napig semmit nem beszél velem. Egy sms nem nagy idő pl.

Valamint van, hogy 3 hétig nem találkozunk. Nem egy város, egy óra van köztünk. Ha én itt vagyok hétvégén is (egyetem), de ő szombaton dolgozik, akkor sokszor azon a hétvégén nem találkozunk vasárnap sem, mert fáradt. ...Szerintem ha már 3 hete nem látott, akkor ha fáradt, akkor is eljöhetne vasárnap, nálam semmit nem kell dolgoznia. Vagy elhívhatna engem hozzájuk 2-3 órára, szívesen mennék. Oké, hogy kell idő neki magára is, de ha már 3 hete nem látott, akkor szerintem a vasárnapból pár órát rám szánhatna. Eddig nem is törekedett rá soha, hogy egyeztessük időben, utazzak-e haza (nem itt élek, csak tanulok), vagy maradjak, mert tudunk találkozni.

Vele kell megbeszélnem, tudom. A legközelebbi talin meg is fogom. Én úgy döntöttem, ha ezen nem változtat (hogy gyakrabban beszéljen velem, és határozottabb legyen abban, hogy akar-e találkozni velem), akkor ennek a "kapcsolatnak" véget vetek.

Van, hogy hétvégén semmi dolga nincs, csak pihen. Van internetje, de akkor is sokszor 3 egész napig nem beszél velem. Pedig akár abban a 3 napban egy fél órát msn-en is beszélhetnénk egyszer.

Én nagyon megszerettem. De ugye jól érzem, hogy hiába, mert ilyen viszony hosszú távon nem hat rám jól? Most ott tartok, hogy hiába szeretem, nincs értelme vele lenni, ha nem akar velem "normális mennyiségben" beszélni, meg találkozni. Mert ez olyan, mintha lenne is nekem, meg nem is:(.

Ha nem változtatunk, kilépek ebből a kapcsolatból.

Soha nem mondja meg nyíltan, mit érez irántam. Akkor sem, ha én mondom neki az érzéseimet. Azt mondja, neki ez nem barátság, hanem több. De a viselkedése azt sem mutatja, hogy ktényleg komolyan venné a dolgot.

Bár ellentmondásos. Ha együtt vagyunk személyesen, akkor megpuszil, átölel, hosszan, abból meg mintha az érezném, kedvel. Többször hozott nekem kedves kis apróságokat. Olyankor azt érzem, azért valamennyire ez fontos neki.

De ez mellett nem keres gyakran, és mintha nem törekedne rá, hogy talizzunk többet. Nektek erről az egészről mi a véleményetek? Ti hogy kezelnétek a dolgot?

2010. nov. 27. 10:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked több igényed lenne a törődésre, ezt tőle sosem fogod megkapni így. Lehet, hogy eleinte kettesben törődik veled, de később úgy sem fog.

Én is voltam ilyen helyzetben. Én belefáradtam és továbbléptem. Nem bántam meg. Egyáltalán nem, mert most olyan barátnőm van, aki annyit törődik velem, amennyire szükségem van. 24 F

2010. nov. 27. 10:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi 24/F. Most én is úgy érzem, ha ez nem változik, jobb elbúcsúzni:-(, hiába szeretem őt:(. Mert olyan kapcsolatnak nincs értelme, amiben nem boldog vagyok a másik mellett, hanem csak szenvedek:(.
2010. nov. 27. 10:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki eléggé, szerintem ne pazarold rá a drága idődet. Az év elején volt egy ilyesmi beállítottságú barátnőm, szakítottam vele. Hidd el, hogy tapasztalatból beszélek. 33F
2010. nov. 27. 10:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát kb énis hasonló szituban vagyok mint Te. Csak nekem az ismeretség kb 2hónapja tart,de nagyon sokat beszéltünk telón és smsbe meg msnen is kezdetben. 2x találkoztunk eddig, ahol minden jó volt,kézfogás ölelés puszik..Amikor beszéltünkakkor mindig mondta h fontos vagyok neki szeret meg stb..Én is elmondtam neki mit érzek nem is 1x..De sajnos valami megváltozott mostanság kb2hete.. Állítólag azért hanyagol mert az anyja kórházban van és azóta se telefon se sms se msn..ha hívom nem hiv vissza smsre nem ír vissza és fel sem hív magától..A talikról csak ennyit h megbeszéltük h ekkor talizunk,de még előtte beszélünk róla h pontositsuk a dolgot de semmi..mindig elmaradt a tali.. Szal Én ott tartok h nem érdekel..nem fogok egy olyan lány után futni akit nem érdeklek már v lehet h nemis érdekeltem soha és csak megjátszotta a dolgot, vagyis elhuzta a mézesmadzagot.. Ha akar majd keres ha nem nem így jártam..Szarul esik mert azt hittem több lesz a dologból az Ő jeleiből ezt gondoltam legalábbis..De nekem ez igy nem kell..vagy van melletted vlki teljes egészében v ne legyen sehogy sem.Ezek a dolgok mint a te esetedben a fáradtság meg nem ér rá, nálam pedig mert az anyja kórházban van csak kifogások..Ha valaki nekem fontos akkor nincs az az ok h ne lenne időm legalább napi egy.két smst írni v felhivni.szal lépjünk tovább..tudom nem könnyű de én ezt teszem..Remélem segitettem. 22f
2010. nov. 27. 10:34
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is a válaszokat. Utolsó válaszoló, sajnálom:(. Biztosan nehéz neki is, ha anyukája kórházban van. De azért időnként ebben a két hétben kereshetett volna téged, tényleg minimum sms-ben. Az, hogy valaki ennyi időn át hallgat:(... nem szép dolog, és tényleg nem a szeretet jele, nincs mit szépíteni.

A saját dolgom is sajnálom...végre valaki, akit tudok, tudnék továbbra is szeretni... de ha nem érdeklem igazán,akkor az kevés, hogy én szeretem őt. És tényleg nincs értelme olyan mellett lenni, aki mellett csak szenvednénk:(.

2010. nov. 27. 11:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Én vagyok az aki ma 10:34kor írt ha gondolod irj nekem mailt..szivesen beszélnék veled róla..ha segitene neked
2010. nov. 27. 17:06
 7/9 anonim válasza:
Velem ugyanez volt. Én 20,a barátom 26. Ugyanezt csinálta.Az elején minden oké volt, jobban oda volt értem mint én érte. Majd elkezdett egyre kevesebbet keresni. Smsekre nem válaszolt.Telót nem vette fel. Aztán egyik ismerősöm meglátta őt és a volt barátnőjét együtt sétálni. Hát mit ne mondjak a szivem tört össze. :(
2010. nov. 28. 23:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem szeret téged igazán.
2010. nov. 29. 00:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Azta. Teljesen ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te. Szóval át tudom érezni. Mi sem találkozunk, interneten nem nagyon lehet vele beszélni, ha nagy nehezen sikerül is, akkor ott olyan mint aki csak muszájból beszélget, de ha meg nagy nehezen találkozom vele, akkor ott, személyesen teljesen úgy viselkedik, h érzem, h kedvel. Én várakozó álláspontot vettem fel, h mozdul e majd valamerre a dolog...úgy vagyok vele, h egyelőre ez is több mint a semmi, aztán ha lesz lehetőségem esetleg egy normálisabb kapcsolatra, véget vetek neki. Bár titkon azt remélem, h ez fog változni pozitív irányba...

21/L

2010. nov. 29. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!