Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Akkor is szeretnétek, hogy a barátnőtök átmenjen hozzátok aludni, ha épp megvan neki? És nem lehet sex?
Aki szeret, az igen, szeretné. Ugyanúgy lehet összebújva elaludni. Elvileg azért vagytok együtt, mert szeretitek egymást, nem? A szex csak 1 plusz, nagyon jó dolog.;)
22/L
Hááát, amikó a zasszonynak magjő, akkó én mindég átkűdöm a szülejhez alunni, oszt megmondom nekije, hogy csak főzni meg mosni gyüjjön haza, míg el nem múlik. Előszörre még írtam is pár sort a zapósomnak, hogy aszongya, kedves papa, éjszakára visszakűdöm a zasszonyt, mer vérzik a pinnája, oszt nem tudok mit kezdeni véle. Aztatat mondta, hogy jóvan, mer ő is úgy csináta, keressek addig egy jó bétömni való likat a falu végin.
No hát, osztán azóta ígyen vagyunk, most mán az asszony maga csomagol, ha érzi, hogy gyün a baj. Remélem, ezze megválaszótam a kérdésed. Egyébkint te melyik faluban laksz, oszt vagy-é akkora paraszt mint én, ha ilyeneket kérdezől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!