Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha jobban szeretem a kocsimat, mint a barátnőmet?
A barátnőm megkérdezte tőlem,hogy mi a fontosabb nekem,a kocsim vagy ő.
Bevallom erőteljesen haboztam amiért teljesen besértődött,két napja nem is beszéltünk.
Az autómért közel 10 évet kellett dolgoznom,a barátnőm csak három hónapja van meg.
Én megértem a kérdezőt, és egyáltalán nem gond, hgoy 3 hónap után a kocsid élvez prioritást.
Azok a nők, akik azzal büszkélkednek, hogy tönkretettek valamit, ami a pasi tulajdona, és ki se fizették a javítást, szégyelljék magukat. Én tuti nem hagynám, hogy a párom fizesse ki azt a kárt, amit én okoztam. A pofámról lesülne a bőr. Az ilyen nők utaznak a pasi pénzére, a pasi meg nem akarja elveszteni a lyukat.
Nekem van kocsim, a párom el se vinné engedély nélkül. Ám ha kárt tesz benne, akkor az a minimum, hogy felezzük a költségeket. Ugyanez a helyzet fordítva is, ha én teszek kárt mondjuk a gépébe. A minimum, hogy megveszem az alkatrészt hozzá, vagy ha olyan, hogy nem tudjuk mi megcsinálni, akkor fizetem a szervízt.
Én megértem a kérdezőt. Ő dolgozott meg a kocsiért, a nő meg csak 3 hónapja van vele. Nekem 4 éve van autóm, 2 éve kutyám, és 1 éve párom. Mindháromért az életemet kockáztatnám, mert a kocsim is hozzám tartozik, attól hogy csak csomó csavar és vas még igenis értékes.
Ám ha a kutyám kárt tenne a kocsiban, leszidnám. Ha a párom kárt tenne a kocsiban kifizetné. Ha a párom ártana a kutyámnak akkor attól függően hogy akarattal vagy véletlen, akkor vagy szakítanék, vagy kiosztanám. Ha pedig akkora az állatorvosi költség, akkor abba is beszállna.
Ez ilyen egyszerű, és bizony ez működik fordítva is. Lehet engem is hülyének néztek, de ez a korrekt hozzáállás egy NORMÁLIS nő részéről.
Kérdező, hagyd a francba a csajt. Találsz egy olyat, aki megérti, hogy 3 hónap után még nem ő a világ közepe, illetve hosszabb idő eltelte után is maximum egyenrangú lehet a többi számodra fontos dologgal.
26/N
Érdekes.Én is imádom a kocsimat konkrétan sokat köszönhetek neki.
Nyilván közvetve a lányt is,most lehet jönni ezzel azzal,de a tény,hogy egy jó kocsiba jobban beülnek mint a mocskos BKV-ra.
Nem olvastam végig az összes kommentet mert lusta disznó vagyok viszont a gond a gondolkodásoddal van. Ami nem baj mert ahogy írtad nem lehetünk egyformák de az emberek nagy többsége nem helyez tárgyakat emberek elé főleg nem a párjuk elé. Én nyugodt szívvel szakítanék a párommal ha ilyet mondana pedig mi lényegesen régebben vagyunk együtt mint ti. Szerintem és cáfoljanak meg a jelenlevők ha nincs igazam az emberek igen kis százaléka egyezne ki egy párkapcsolatban azzal hogy a kocsi többet ér nála.
Ez nem azt jelenti hogy gond ahogy gondolkozol csupán azt hogy vagy egy hasonló beállítottságú párt kell keresned vagy nem kell párt keresned. Szerintem nincs ember aki megérdemli hogy egy olyan kapcsolatban kelljen élnie ahol a tárgyak a fontosabbak. Legyen az a tárgy bármilyen drága vagy régi vagy fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!