Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szoktál ismerkedni? Vagy ha már nem ismerkedsz, hol találtad meg a párod?
kort és nemet is irj!
köszi
Én egy tanfolyamon találkoztam az előző pasimmal. Sajnos már nem vagyunk együtt, de majdnem 4 évig jártunk.
Nem keresgélek görcsösen, mivel elég sokat eljárogatok mindenfelé, majdcsak atlálkozom valakivel...
Én egy utcán ismerkedtem meg a barátommal,megismerkedtünk bnőmmel pár sráccal,és először bnőm jött be neki,de nekem pasi non tetszett...később reménytelennek tűnt.Aztán csak megjelent a semmiből,elmondtam neki h különleges számomra és sikerül:d
2éve vunk együtt.Lány 18
társkeresőn. keresgéltem, megtetszett, beszélgettünk msnen, találkoztunk, elmentünk együtt bicikli túrázni :) meg kirándulni, és lassan a barátságból szerelem lett :)
azóta is imádom, és örülök, hogy összehozott minket a sors :)
18/L
Egy nagyon rossz napomomon ő lett a fénypont.
Rossz kedvem volt, és nem figyeltem az utcán. Kiléptem egy bicikli elé és elütött. Elkezdtünk beszélgetni, msn, találkozgattunk és most már két éve együtt vagyunk. 17/L
A barátnőm az osztálytársam volt, ő hajtott rám, én meg engedtem neki. Már lassan 3 éve együtt vagyunk, és nagyon jó a kapcsolatunk!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!