Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő megkap mindent minden téren egy párkapcsolatban, akkor előfordul, hogy unalmassá válik számára?

Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 19:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem személyiségfüggő. Én ha nem kaptam meg mindent amit vártam/akartam akkor leléptem. Aztán megtaláltam azt, akitől mindent megkapok, és vele is vagyok már évek óta. Nem, nem unalmas. :)
2016. márc. 7. 20:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? hány évesek vagytok?
2016. márc. 7. 21:06
 13/18 anonim ***** válasza:

És mégis mi az a minden, amit megadsz neki? Lehet, hogy szerinted ezek jó dolgok, neki meg nem jelentenek semmit. Pl. akinek az a minden, hogy meghallgatják és csak rá figyelnek, amikor beszél, annak hiába veszel csokit hazafelé, ha nem foglalkozol vele, nem fogja annyira értékelni se.

Nekem az exem mindig hasznos dolgokat vett ajándékba, pl. elektromos fogkefét. Nem kaptam virágot, mert szerinte hülyeség. (Többször mondtam, hogy szeretnék virágot kapni.) Szóval hiába vett drágább cuccokat, mint egy virág, annyira nem örültem nekik. De ha mondjuk apukám vett egy gazt, ragyogtam.

2016. márc. 7. 23:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Unalmas nem lesz neki. Inkább követeli magának ha megszűnik a jo, mert a csávó mondjuk félre kur ezt a csaj megtudja de mivel két forintja nincs ezért továbbra is vele marad mert így a kényelmes. a jo meg hat ezt mar valaminek a kezdete es ismerek is nem eg ilyet aminek az lett a vége hogy a csajnak büdös volt a munka es elment k...rvanak. Hat ennyi:D
2016. márc. 8. 00:57
 15/18 anonim ***** válasza:

én megkapok mindent, mindig meg is kaptam a barátomtól. négy éve vagyunk együtt, de sose gondoltam unalmasnak. szokta mondani, hogy szereti azt, hogy minden kis apróságnak is örülök, mint egy kisgyerek.

nekem pl csak abban az esetben lenne már unalmas vele lenni, ha már nem tudna semmi újat mondani, nem tudnánk miről beszélni, met egyszerűen nem csinálnánk semmit, nem érnének ingerek, nem érdeklődne semmi iránt, érted. ha valakit nem érdekel kb semmi, szerintem az tud unalmassá válni. mert egyszer úgyis eljön az az idő, hogy már mindent megbeszéltetek kb, hogy ki miről mit gondol. ilyenkor pedig ha nincs semmi új, akkor hiába kap meg mindent, unalmassá válik a kapcsolat.

2016. márc. 8. 11:29
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
Nőként mondom,hogy igen.Rengeteg ismerősöm félrement,mert jó dolgában nem tudta már mit csináljon,hát kereste az izgalmat,és el is cseszerintette a házasságát,meg életét.Persze megbánta mind.
2016. márc. 8. 18:54
 17/18 anonim ***** válasza:

szerintem emberfüggő, én megőrülnék (volt már ilyesmiben részem)

23L

2016. márc. 11. 11:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Én pont ilyenre vágytam egész életemben,de sajnos nem jött össze!Írja itt előttem valaki,hogy unalmassá válik,meg hogy egyszer csak már nem tud mit adni,meg nem tudnak mit beszélni,mert már mindent megkapott meg már mindent megbeszéltek.Hát nálam nem így működik,mert ha már nem kapok,nem leszek követelőző és elváró.És ha egész nap nem szól hozzám a párom mert nincs mit mondania,de ha van aznapra egy simítása,vagy egy ölelése,vagy egy mosolya,az felér minden szóval.Tehát ha érzem,hogy kellek neki,hogy van érzelme irántam,nem tudnék ráunni,az biztos!
2016. márc. 15. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!