Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megkap mindent minden téren egy párkapcsolatban, akkor előfordul, hogy unalmassá válik számára?
Láttam már ilyet ismerősöm mindent megadott a nőnek, aztán a nő kivágta és keresett egy prolit akinek olyan vad tekintete volt hogy kicsit féltem amikor megláttam.
Nyilván tapasztalatból nem tudok beszélni mert sosem volt még barátnőm és szűz vagyok, mert aki ocsmány és alacsony az csak "ablakból nézi" a nagy világot és lapít amikor egy ilyen sitteskülsejű figura fűzi a szebbnél szebb nőket.
Életkortól is függhet. 20 évesen mindent megkaptam és mégis jött a váratlan szerelem...aztán 28-ra szépen túlvoltam ezeken.
Van aki azt állítja hogy a nőknek dráma kell mert megunják a sok jót is de személy szerint nekem annyi dráma volt 15 év alatt hogy jó lesz az "unalmas" kiszámítható nyugalom a következő 40 évre :-)
Gondolom előfordulhat, persze.
De én pl a rosszat hamarabb megunom, mint a jót, azt egyelőre egyáltalán nem unom, bármeddig el bírnám viselni.
Nem lesz unalmas soha. Mivel a kapcsolatunkban en hozom letre az izgalmat.
Szexfuggo is vagyok, 1 napot nem birok nelkule. A huseget alapveto dolognak tartjuk.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!