Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam ezen a nagyon ciki dolgon? 21/L
Figyelt kérdés
Együtt aludtam a párommal és olyan hajnal táján arra ébredtem fel, hogy egy jó nagyot szellentettem. De tényleg annyira hangos volt, hogy felkeltem rá. Már ezt is nagyon cikinek éreztem, de aztán perifériából megláttam, hogy valami világít, a párom nyomkodta a telefonját (koránkelő típus). Szóval tuti ébren volt. Én inkább tovább tettettem az alvást. Utána nap közben igazából nem szólt semmit, meg nem nevetett vagy ilyesmi, de nekem ez mégis nagyon ciki.2016. márc. 7. 09:14
11/18 anonim válasza:
Pedig egy igazi parkapcsolat a kozos fingasokkal kezdodik. :DD
Megtortent kesz, fogadd el, ahogy latod fel sem hozza, de ha megis akkor mi van? Ember vagy te is, nem tudod visszatartani egesz nap.
Amugy nekem volt olyan parkapcsolatom ahol meg volt tiltva a fingas, vagy legalabbis ha kijott, akkor 'szegyeljem nagyon magam, mert ez egy nonel undorito es ne csinaljam tobbszor'.
12/18 A kérdező kommentje:
Pont emiatt szégyellem magam, hogy nő létemre egy ekkorát sikerült. Mert komolyan nagyon nagy volt, hát felkeltem rá. És nagyon megijedtem, hogy majd kiábrándul emiatt.
2016. márc. 7. 10:47
13/18 anonim válasza:
Nekem egyszer akkor engedték a galambot, mikor nyaltam...
14/18 anonim válasza:
Ez még mindig a felnőtt párkapcsolatok kategória.
15/18 anonim válasza:
Szted ilyen miatt kiabrandulhat egy ferfi aki szeret teged? Az agyad miatt tenyleg szegyellhetned magad ez esetben.
17/18 anonim válasza:
Jöhetett volna sógorostól is :D:D:D LOL.
18/18 anonim válasza:
Ú így én is jártam pedig rettegtem tőle:D Megjegyezte, de amúgy semmi. Élőben visszafogom teljesen, pedig mindig nyomkodja a hasamat, meg hogy fingjünk versenyt, ki érti a pasikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!