Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleestem egy lányba pedig nem akartam :S micsináljak?
Üdv! a csajjal mindig mindent megbeszélünk, olyan szinten hogy mindig tudjuk ki mikor maszturbál, és olyan érzésem van mintha vonzódnék hozzá és szeretem.. pedig én nem szeretnék mert úgy sem illenénk egymáshoz, mert ő kövér és alacsony én meg colos és sovány vagyok.. csak ennyi miatt mert gáz lenne, amúgy szerintem simán benne lenne hogy összejöjjünk mert megkérdeztem tőle hogy ki tetszik erre ő mondta h nem mondja meg és én mondtam neki hogy énis elmondom h ki tetszik ha teis, aszondja ok mondjam én előbb, jó mondtam neki hogy ő, és erre ő aztmondta hogy én tehát szerintem egy szavamba kerülne és összejönnénk de én nemtudom olyan gáz lenne mindenki rajtunk nevetne :S vagy csak én érzem úgy? eddig csak 2 lánnyal jártam (az 1. lánnyal csak szórakoztunk mert még kicsik voltunk a 2.-kal meg nem is foglalkoztam annyira csak szerettem de annyira hogy beszélni nem tudtam hozzá személyesen mert remegtem)
mit tegyek?
hát nemtudom, én sosem voltam az a "csajozós" típus, de ezt a lányt minden buszon bámulnak, múltkor meg is szólitotta 1 fiú és meg akarta szivatni a csaj, és kivette a szájából a rágót és a csávó még be is kapta és utána kezet csókolt neki, nagyon sokat nézik a seggét meg minden és szerintem sokan is akarják megszerezni de én állok hozzá a legközelebb
arról nem beszéltem hogy volt 1 másik lány aki folyton csak minket szapul (hosszú lenne leírni miért) és mindig csak minket basztat és én nem vagyok 1 nagy oltó mester még az öcsém is leolt, hogy tudnék akkor ezellen védekezni?
Szerintem Te túl sokat görcsölsz azon,mások mit gondolnának Rólatok,és hogy milyen a csaj külseje,tehát nem vagy igazán szerelmes.A szerelmes ember szemében az alacsony és duci csaj is megszépül.
Neked ez a csaj maximum tetszik,esetleg vonzódsz Hozzá,de ennyi.
"ha valaki szeret valakit akkor magasról tesz mások véleményére."
Így van! Szerintem túlkompenzálod a dolgokat. Úgy veszem ki abból, amit mondtál, hogy ő sincs ellene a dolognak.
Ne törődj senkivel, vágj bele!
Sok sikert és boldog éveket kavánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!