Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A párom ma összepakolt és elment.
Igyál egy sört!
Nyugodj le, lazíts. Mitől van pl odahaza gyomorgörcse?
Házisárkány vagy, vagy mi?
26/F
Semmit.
Nem sokat tudsz tenni, várd ki,míg tisztul a kép,de ne áltasd magad,ez nem néz ki jól.
Ha még mindig szeretne, akkor valószínűleg nem a család előtt jelentette volna be, hanem leült volna veled, hogy nyugodtan megbeszélhessétek kettesben, ahogyan ezt kell...
Ez sajnos felér egy szünettel, aminek a nagyobb fele szakítással végződik.
7,5 év már nem kevés idő... én azért szurkolok, hogy észhez térjen és kibéküljetek.:)
Viszont ha gondolod, talán próbálj vele beszélni akár még most is... sose késő.:)
Köszönöm a tanácsokat.
Sikerült beszélnem vele élőben azóta, de ugyanazt mondta, mint először. A beszélgetés után próbáltam hívni és írtam SMS-t is, de ezekre már nem válaszolt.
Ne keresd, csak alàzod magad.
Èn màr nem fogadnàm vissza, ha jönne is...
Mondjuk gàz, ha melletted gyomorgörcse van(No-spa jò erre:D), az meg még gàzabb, ha a melòhelyen jobban érzi magàt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!