Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elment kocsmázni, én írtam neki fbon, látta is, de nem ír vissza. Ez normális?
Ez aztán a párkapcsolati probléma, gratulálok Emese!
Remélem kétszer is megnézted, hogy milyen kategóriában vagy, és milyen kérdések jönnek ide, mielőtt kiírtad ezt a maszlagot.
(Egyébként ilyen buta nőnek én se írnék vissza...)
Ha társaságban vagyok, én se. írok vissza, csak ha sürgős.
Mondjuk a férjem nem is szokott ilyenkor más okból írni.
Én se zargatom ha ő megy valahová a barátaival, csakis vészhelyzet esetén (eddig egyszer fordult elő)
Szerintem, ha barátokkal vagy rokonokkal vagyunk, kifejezetten bunkóság SMSezni, facebook messengerezni, viberezni, whatsappozni...stb.
"Kedves első, pl hogy hogyan kell lovagolni és más férje játszik e tankos játékkal? :d"
Kedves Kérdező! - hogy maradjunk a formalitásnál. :-)
Vannak itt butus kérdések, de pl a lovaglás egy létező probléma. A szexhez nem mindenki ért, segítségre szorul, és ez még akkor is igaz, ha elvicceljük, mert poénos a kérdés.
De ez, amit kiírtál... Most tényleg az a legnagyobb problémád, hogy FB-n, nem írnak vissza? :D Nem lehetsz több 15-nél az biztos... És egyáltalán ezt miért kellett megkérdezni, tényleg nem tudsz alternatívákat elgondolni, és még el is várod, hogy ezt a kérdés komolyan legyen véve? :D Ezek után drága, már csak egyetlen feladatod van: oszd meg ezt a kérdést FB-n, hátha kapsz rá 1000 lájkot, akkor talán felveheted a versenyt az oldal celebjeivel. Egyébként ez az egész FB olcsó játék hülye gyerekeknek, sorry xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!