Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire fontos a kapcsolatban a szex? Szakitanátok ez miatt, ha egyébként minden működne?

Figyelt kérdés

Nos, a párommal elég régóta együtt vagyunk, pontosan 6 éve. Minden mondhatjuk, hogy tökéletes, közös érdeklődés, közös célok, megértjük egymást, támogatjuk egymást, mindkettőnk szereti a másikat, ezt ki is fejezi, ölelget, puszilgat, csókolgat, hozzám bújik, velem akarja leélni az életét. Persze voltak nálunk is hullámvölgyek, mint ahogy minden kapcsolatban, főleg ennyi idő után, de együtt túljutottunk rajtuk. Egyszer szakitottunk is, de nem tartott sokáig, mert rájöttünk, hogy nem tudunk egymás nélkül élni, azóta talán még erősebb a kapcsolatunk. Tervezzük a közös jövőnket, nyárra összeköltözést... Vannak közös programok, nem unalmas a kapcsolat, szóval tényleg minden működik, csak egy problémánk van és az pedig a szex. Neki kevesebb igénye van, nekem talán kicsit nagyobb az étvágyam és egyébként sem passzolunk teljesen ebben össze. Ez néha zavar kicsit, néha nem. Néha viszont ahogy olvasgatom igy gyikon, hogy vannak, akik naponta is csinálják, akkor megint kicsit rossz érzés fog el. Nem akarom persze ez miatt eldobni a kapcsolatot, ami egyébként jól működik, csak néha ez kicsit hiányzik és összezavarodok. Mi számit normálisnak? Ti hogy álltok evvel a témával?

21, 22 évesek vagyunk.

2016. márc. 4. 23:08
1 2
 11/13 ~OnLány~ ***** válasza:

A 7-es és 10-es válaszodban,mintha magamat olvasnám :)

Habár ez a kicsit meghíztál dolog fura.Én is felszedtem a 4 év alatt 4-5 kilót,ez van.Emiatt azért nem néz rám másképp,sőt,akkor pálcika voltam,így meg formásodtam.

Annyisor szexeljete,aminnyesz jólesik. Ne kényszerből legyen,ez a lényeg.Az sem baj,ha nem minden nap,vagy ha csak heti 2szer.

2016. márc. 5. 11:17
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi. Hát én akkor voltam formás, igy meg azért pluszba megy.:D Kicsit az önbizalmamra meg a közérzetemre is kihatott a hizás, én is láttam magamon, hogy nem olyan vagyok, kicsit el is hagytam magam, nem mertem olyan vonzón sem öltözködni, mert nem láttam magam annak stb. Pedig ő mindig biztatott.

Igazából nem ez a lényege az egésznek. Mert alapból alacsonyabb az igény, csak én gondoltam rá, hogy ez hátha javithat, ha újra formába hozom magam és vonzóbb is merek lenni. Nem csak miatta szeretnék fogyni, hanem a saját közérzetem miatt is, az csak egy apró plusz, higy igy neki is jobban fogok tetszeni, amiben megerősitett.

Igy azért gondolom kerekebb a történet.:)

Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!

2016. márc. 5. 12:13
 13/13 anonim ***** válasza:

A szerelmi kapcsolatban töltött idő 70%-a a szerelmeskedés.:)

Miben éled meg a szerelmet, ha nincsen testi szerelem?

2016. márc. 5. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!