Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak magammal? Nem bírom már.
Nem tudom mit csináljak,már kezdek kikészűlni de nagyon.
20éves fiú vagyok szűz,nem volt még barátnőm,de nem is szégyenkezek e miatt.Elvoltam,nem éreztem szükségét,hogy legyen valakim.
Egy 1-2éve bennem van,hogy jó lenne már valaki,szeretnék szeretni, foglalkozni valakivel.
Azt veszem észre,hogy az emberek le se szarnak.
Nem vagyok ilyen "disco gyerek" meg ilyen mai menő gyerek féle mint ami mapság fut.Nem iszok,nem cigizek meg semmi ilyen.Nem nézek ki úgy mint egy szerencsétlen,úgymond igényes vagyok.Talán ez egyik legnagyobb bajom az,hogy mindig kitartok a dolgiam mellett.Amióta élek mindig az emberek "kopnak ki" mellőlem.Én sose hagytam ott a dolgiam,brátaim,azt ami nekem fontos volt.Mindig a körülöttem lévő emberek kiesnek mellőlem.Kezdem azt hinni,hogy én vagyok a kö***g mert van tartásom,kitartásom és végig viszem a dolgaim.Visszatérve,nem tudom,hogy mihez kezdjek..
Azt veszem és,hogy a legnagyobb patk****nak megy minden és aki értelmes és értékes azt le se sza***k.
Járkálok sokat a városba,sokat vagyok lent,de semmi..még csak egy kis jel se.
Estére még az életkedvem is el szokott menni..
Kezedem feladni már a dolgokat.
Főleg amikor látom,hogy emberek milyen emberekkel tudnak összállni.
Ráadás,itt a tavasz, a sok szerelmes mindenhol, amikor látom őket nekem annyi...
ijáá :D 20éves, szűz, no cigi no pia... nekem te kelleessz:):)
benned találtam meg akit kerestem/keresek .. sztem jofej lehetsz és értelmes inteligens , manapság kevés az ilyen ember
aki téged kihasznál(de ilyen nelegyen :D) aznem udja mekkor kincs is vagy :D
am merre laksz nagyvoalban?:)
Nagyjából ugyanígy vagyok én is. Nekem ugyan volt már barátom, de nem voltak hosszú életűek a kapcsolataim, a szexig nem jutottam el senkivel.
20/l
ugyanez a szitu! de teljesen!
le se xarnak az emberek, nincs nőm, nincs melóm, pedig mindet megteszek ez ellen.
jó tanuló voltam, és látom, hogy akik meg le se xarták a sulit kocsival furrikáznak, jó csajuk van, éjjel nappal buliznak, MENŐK!
Az ölelkedő párokat legszívesebben én is száműzném egy másik bolygóra.
rendkívül irritáló, mikor látod,. hogy nyalják-falják egymást, miközben te is arra vágynál, de ráébredsz, arra, hogy akárhogy is igyekszel nincs egy társad, (barátnő személyében!!!!!, le kell írni, mert homokosnak néznek)
akivel megbeszélhetnéd a dolgaid, és szerethetnéd.
Szia!
Én 21 éves lány vagyok. Ha valóban igaz az, amit leírtál magadról, akkor álompasi vagy. Szerencsére nekem is egy hozzád hasonló srác jutott, így nem panaszkodom.
20 éves koromig én sem jártam senkivel, pedig nem vagyok sem csúnya, sem buta. Akik próbálkoztak nálam, azok mind csak egyéjszakás kalandokat akartak, ami már csak azért volt sértő, mert nem vagyok olyan lány.
Aztán rájöttem arra, hogy túl görcsösen akarom, hogy szerelmes legyek valakibe,ezért megfogadtam az ősi tanácsot: elengedtem. Úgy voltam vele, hogy majd jön, ha jönnie kell. Nem hiszem, hogy emitt történt, de kb két nap múlva leszólított párom, akivel 8 hónapja együtt vagyok. Szerintem ne görcsölj rajta, próbálj meg olyan lányokkal ismerkedni, akik olyanok mint te. Szerintem az a problémád, hogy túl szerény vagy, míg a nagyképű köcsögök olyan képpel szaladgálnak a világban, hogy kiütnek minden kis cuki, naiv lánykát.
Remélem tudtam segíteni!
Sok siket!
Ugyanez a szitu.
Sokan mondják, hogy helyes vagyok, stb. stb de mindig csak barátnak kellek. Max. De miért?
Szintén nem cigizem, alkohol kb. havonta bulikban, de csak mértékkel.
és a legnagyobb gyökerek akiket ismerek, meg megkapnak bárkit
A normális srácok esélytelenek a mai csajoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!