Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nő ne is álmodjon párkapcsolatról? Kiábrándulnál a nőből, akivel alakul a kapcsolatod, ha ilyen vallomással állna eléd? N
Iszonyú nagy a szabadság igényem, mindig ilyen voltam, nem igénylem a társaságot, akiét mégis, ő különleges hatással kell hogy legyen rám, érte hajlandó lennék változni, de nem egyik napról a másikra. Megnyílni se tudok teljesen. Amúgy is minden szabadidőm leköti a sport, az utazás, kicsit se érdekel, hogy Ő jön-e velem, vagy bárki.
Megszoktam az egyedül létet, ezt a létformát nem tudom feladni hirtelen. Szeretnék gyereket, társat, de vágyom a szabadságra. Nincs esélyem párkapcsolatra?
Én is ilyen voltam, mát nem nagyon tudok, de nem bánom változnak a dolgok.
Szóval a lényeg ha megtalálod az igazi pátod.elfogadja és türelmes lesz...
Én az elejébenn csak heti 1x 2x voltam hajlandó találkozni a pasimmal, voltak olxan magán dplgaim amibe elejébe nem fért bele, hiszem mégis csak idegen, de ügyesen beépült végül az életembe :) 3év után mutatzam be otthon, 6év után költöztünl össze majd gyoran mindent bepótoltunk. Most vagyunk együtt 10 éve és házasok vagyunk, van 3 gyerekünk...
Mit szívjátok a vérét? Még nem volt szerelmes, úgy meg mindegy, hogy ki megy vele és ki nem.
Ha szerelmes lesz, jön a lila köd és mindent máshogy lát majd.
Ne haragudj, de ne akarj gyereket.
Egy gyerek nem olyan, hogy vagy megy veled, vagy nem, elfogadja, hogy most nem igényled a társaságot, vagy nincs rá időd.
Lehet, hogy kapcsolatot találsz (rengeteg pasi van, akinek nem kell kapcsolat, semmi érzelem, elég ha néha szexelni összejártok, és ez nagyjából a te igényeidet is kielégíti.)
De családalapításra, gyereknevelésre a leírtak alapján nem lennél alkalmas.
Ettől még teherbe eshetsz, szülhetsz, szeretheted a gyereked, de bele fogsz bolondulni az anyaságba, sosem fogod élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!