Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nő ne is álmodjon párkapcsolatról? Kiábrándulnál a nőből, akivel alakul a kapcsolatod, ha ilyen vallomással állna eléd? N
Iszonyú nagy a szabadság igényem, mindig ilyen voltam, nem igénylem a társaságot, akiét mégis, ő különleges hatással kell hogy legyen rám, érte hajlandó lennék változni, de nem egyik napról a másikra. Megnyílni se tudok teljesen. Amúgy is minden szabadidőm leköti a sport, az utazás, kicsit se érdekel, hogy Ő jön-e velem, vagy bárki.
Megszoktam az egyedül létet, ezt a létformát nem tudom feladni hirtelen. Szeretnék gyereket, társat, de vágyom a szabadságra. Nincs esélyem párkapcsolatra?
Majd ha igazán szerelmes leszel, nem lesz ilyen, hogy "nem érdekel, hogy jön-e velem"... hány éves vagy?
Ismerkedésnél engem zavarna, ridegnek tűnne egy ilyen lány.
Nem baj, majd 37 évesen be fog nőlni a fejed lágya, remélhetőleg és akkor már érdekelni fog, hogy "Ő jön-e velem.."
Te akarsz gyereket és társat? Így? Ugye ez a nap vicce akar lenni?
Mivel lesz..rod, hogy "kicsit se érdekel.." így ne is várj egy szerető társra!
Előbb változz meg! Utána jöhetnek a kívánságaid!
Mondjuk általában a nőkre, főleg családanyákra az a jellemző, hogy odaadóak, önfeláldozóak, a családjukért élnek... a legtöbb pasi tudat alatt ezt el is várja.
Az én párom nem uraskodik felettem, nem utasítgat, de rögtön észreveszi, ha nem gondoskodok róla, hiányolja.
Szerintem nincs,de jobb lenne ha nem is keresgélnél mert csak elrontanád vele a saját és a párod életét is.
Talán majd tíz év múlva ha idősebb leszel másképp fogod gondolni és akkor lesz esélyed párkapcsolatra.
Ha ilyeneket mondasz a párodnak,hogy "kicsit se érdekel" azzal teljesen elrontod a kapcsolatot és mindegy,hogy mire értetted a lényeg a közöny,az érzéketlen őszinteség.
Szerintem te csak a társadalom elvárásainak próbálsz megfelelni amikor azt mondod,hogy szeretnél társat,gyereket,valójában nem vágysz ezekre a dolgokra.Legalábbis még nem.
Nyugodtan álmodhatsz, egy hozzád illővel, akinek szintén tetszik a mingli (nemelírás) élet.
Pl. Én. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!