Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az ügyben a nőnek vagy a férfinak van igaza?
A feleség elment a lakhelyétől 40 km-re egy bizonyos üzletbe.
A telefonján lévő navigáció fel akarta vinni jobbra az autópályára, a nő nem ment fel a következő benzinkútnál megállt.
Hívott egy taxin aki mondta hogy 4500 oda vissza elviszi a nőt! A pálya matrica is 3000 ft lett volna, így belement, egyszer vezetett még pályán, de nem mert.
A taxi elvitte, teljesen mentek egyenesen, majd balra, de biztosan nem abban az útírányba ahogy a pályára kellett volna.
A férje kibukott, hogy a nő még ennyire sem képes, ennyire betoji és még fizetett is érte.
Egyiknek se. Aki nem képes idegen szituációt megoldani vezetés közben az nem vezethet biztonságosan.
Aki kibukik azért, mert valaki nem mer valamit és inkább nem kockáztat az egy farok.
Mindkettőnek. A nőnek alapból nem kellene jogosítvány, a férjnek pedig tudnia kellene azt, hogy a felesége nem képes normálisan vezetni és nem így kibukni.
Mellesleg nevetséges a nő "problémamegoldó" képessége.
A nő az Ecserin vette a jogosítványát,a férj meg,ahelyett, hogy baxtatja az asszonyt,inkább üljön be vele a kocsiba,és tanítsa meg vezetni,gyakoroljanak.
Mindketten hibásak.
A kocsi meg ott maradt a benzinkútnál?
Oda is ugyanennyiért vitte volna vissza a taxi?
Egyiküknek sincs igaza, a nő friss jogsival, ha bizonytalan, akkor egyelőre ne vezessen egyedül hosszabb távolságokon. Kísérje el valaki, a férj, egy barát, családtag, aki tapasztaltabb. Ha senki nem ér rá és nem biztos magával, akkor inkább ne menjen kocsival.
Majd ha kicsit rutinosabb lesz, már nem lesz "betoji".
Mindazonáltal inkább pár ezer forint plusz, mint egy baleset.
Ezen is jót röhögtem, de láttam már más nőtől is hasonlót. Mondjuk aki erre képtelen és nem érti, hogy mi a gond az tényleg ne vezessen, no offense.
A nőnek semmiképpen sincs igaza, a férfinek meg szinte semmi köze az egészhez úgy egyáltalán.
debrecenből nyíregyházára ha megy az ember, nem kell autópályára menni szerintem. nem tudom, lehet én hosszabb útvonalat tudok.
egyiknek sincs igaza. ha a férfi látja,hogy kéne segítség, akkor miért nem tanítgatja türelmesen a feleségét ? ilyen helyzetben nem lecseszni kell a másikat, hanem segíteni neki, gyakorolni vele. legalábbis egy szerető kapcsolatban szerintem így megy.
de nyilván a feleség se nagyon üljön addig egyedül volán mögé, amíg ilyen bizonytalan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!