Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitsak vele? Tobbi lent.
Baratommal 1,5 eve vagyunk egyutt es a kapcsolatunk elejen tenyleg nagyon szerelmesek voltunk egymasba, aztan miutan eloszor lefekudtunk sok minden megvaltozott. Kb. minden csak a szexrol szolt a kapcsolatunkban. Es ezt meg most is igy erzem. Egyszer az egyik buliban a baratom beszelgetett egyik haverjaval es azt mondta neki, hogy mar csak a szex miatt vagyunk egyutt, es egyebkent ezt mar en is igy gondolom. Emellett meg ott van az is, hogy mar annyira nem tudom mit erzek es mar mas fiukkal beszelek es erzem, reszben tudom, hogy o is. Mennyire rossz egy ilyen nyiltkapcsolat? Mert ha ennek vege lenne akkor szerintem hianyozna nekem a srac. Mit csinaljak? Megeri a szex miatt egyuttmaradni vele?
18/l
18 évesen nyílt kapcsolat,teljesen felesleges.
Szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!