Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak vele? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Baratommal 1,5 eve vagyunk egyutt es a kapcsolatunk elejen tenyleg nagyon szerelmesek voltunk egymasba, aztan miutan eloszor lefekudtunk sok minden megvaltozott. Kb. minden csak a szexrol szolt a kapcsolatunkban. Es ezt meg most is igy erzem. Egyszer az egyik buliban a baratom beszelgetett egyik haverjaval es azt mondta neki, hogy mar csak a szex miatt vagyunk egyutt, es egyebkent ezt mar en is igy gondolom. Emellett meg ott van az is, hogy mar annyira nem tudom mit erzek es mar mas fiukkal beszelek es erzem, reszben tudom, hogy o is. Mennyire rossz egy ilyen nyiltkapcsolat? Mert ha ennek vege lenne akkor szerintem hianyozna nekem a srac. Mit csinaljak? Megeri a szex miatt egyuttmaradni vele?

18/l

2016. márc. 1. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem éri meg a fiatalságod ilyenre pazarolni.
2016. márc. 1. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha valami egyszer tonkremegy azt nagyon sok energia aran lehet rendbe tenni. Felnotteknek nehez, mikor hazasok es gyerek van. Valoszinuleg ilyen fiatalon nincs eleg osztonzes ahhoz, hogy egyutt maradjatok. Szerintem ennek vege lesz hamar, es csak muszajbol ne maradj vele, mert rengeteg egyedulallo van ebben a korosztalyban es hamar megtalalod azt, akivel 'nem csak a szex kot ossze'
2016. márc. 1. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak a megszokás hiányozna, nem pedig ő. Nyílván nem kerenéd másnak a társaságát. Szerintem csak szex miatt nem éri meg együtt maradnotok, mert hosszútávon nem működik, meg ha valamelyikőtök hamarabb talál magának mást, akkor lesz sértődés.
2016. márc. 1. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:

18 évesen nyílt kapcsolat,teljesen felesleges.

Szakíts.

2016. márc. 1. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha már nem szereted és magad is észrevetted hogy mások felé húzol, akkor ugyan minek tartanád fel ezt a viszonyt? Fiatal vagy, szabadon nyitottabban tudsz járni és hamar találsz magadnak megfelelő partnert. Mindenre, nem csak szexre.
2016. márc. 1. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!