Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem tetszik külsőre, szakítsak vele?
Akkor nem szereted igazán.
Jobbat érdemel nálad.
Elég buta vagy. Olyannal nem jövünk össze, akihez nem vonzódunk.
Meg hogy arra várni, majd megszereted.
Nem sok eszed lehet.
te egy felszínes ribi vagy
remélem majd jól bealáz egyszer valami nagymenő
"külsőre sajnos nem az esetem"
"Azt hittem, hogy ha megszeretem, majd vonzónak fogom látni, de sajnos nem."
Semmi sem szól amellett, hogy vele kellene maradnod.
Ha egy picit is tiszteled a kölköt elköszönsz Tőle minél hamarabb. Bármit mondhatsz csak azt nem hogy a külseje miatt nem vonzódsz hozzá, mert ez olyan mélyütés amit nagyon nehezen lehet kiheverni. Az elején kellett volna elgondolkodnod ezen....így utólag ez nagyon gáz!!!!
37F
Mindig mindenki leírja hogy a nők milyen felszinesek hogy esélyt sem adnak. A kérdező adott esélyt és most ő a h.ülye k.urva. Igazán nem értem a helyzetet.
És igen szakíts. Voltam már én is ebben a cipőben. Sajnos ha nincs meg a vonzalom azzal nem lehet mit kezdeni tovább kell lépni. Csak a lelki világát ne zúzd össze ha elkerülhető.
9-es!
Te most az egyik kijelentéseddel, ütötted a másikat ha észrevetted volna. Amúgy senki sem ribizte le, csak ostoba és meggondolatlan az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!