Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyni vagy tűrjek mert muszáj?
Figyelt kérdés
3 hónapos terhes vagyok. Van már egy 5 éves lányom. A baba védekezés ellenére megfogant. Nem lehetett elvetetni,vállaltam a felelőséget és úgy döntöttem,hogy meg tartom. Párom egyáltalán nem repesedt az örömtől,de nem tudott mit tenni ellene.Már amikor kiderült is,hogy terhes vagyok azonnal zavart abortuszra.Félt az anyagiak miatt stb.Csak hogy azóta meg láttam valódi énjét.Miért is félti a pénzt.Megcsalt,szerencsejáték,alkohol.Sajnos nekem most nincs munkám.Mindenki azt mondja,hogy bírja ki amíg meg nem szülök és eltudok menni dolgozni. Addig ne hagyjam el mert akkor még ennyi megélhetés sem lesz mint most.De én egyszerűen alig bírom őt elviselni.Azt is utálom ha mellém fekszik az ágyban.Nem akarom,hogy a mostani vagy a születendő gyermekem ebben nevelkedjen.Bár lenne valami klassz munka és nem kellene ezt elviselni.Ti mit tennétek?2016. febr. 29. 08:41
11/11 A kérdező kommentje:
Nem büszkeség miatt nem. Hanem mert nem tudok. Nekem van saját ingatlanom. Keresem jelenleg a munkát. Talán valamit tudok kezdeni. A mocskolódónak üzenem h nem kértem idétlen jóslási válaszokat. Nem ismersz és nem kértem nevelést. Elviselhetettlen egyénke lehetsz..... a továbbiakban nem vagyok rád kíváncsi.
2016. márc. 3. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!