Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb, ugy egyutt lenni, hogy nem szeret, vagy elhagyni? Kisgyerekunk van.

Figyelt kérdés

A kisfiunk meg picike, nem tudom, hogy boldogulnek egyedul, sajnos semmi csaladi segitseg nincs.

A parom mondta, nem szeret mar, nem kellek neki, szex nincs lassan 8 honapja.

Maradjak a gyerek miatt, vagy lepjek ?

Amugy kedves velem, de csak mi t egy lakotars.

2016. jan. 21. 14:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Mivel menni nem tudsz...

Én igyekeznék mindent megtenni hogy saját lábra tudjak állni, közben pedig elgondolkoznák, és elkezdenék beszélgetni a párommal hogy hogy jutottunk odáig hogy már nem szeret, mi az amiért elhidegült, mit vár a kapcsolatunktól, milyen jövőt tervez így?

2016. jan. 21. 14:43
 2/16 anonim ***** válasza:
ha nem utál, és szereti a a gyerekét is, akkor szerintem támogatni fogja ŐT. ezzel szerintem ne legyen gondod. (és szerintem a gyereketeknek is az a jobb, ha azt látja, hogy a szülei bár már nem élnek együtt, de tisztelik egymást, és jóban vannak. lehet normálisan is elválni) viszont hová tudnál menni? esetleg párkeresős oldalon keresnél valakit? nincs önálló jövedelmed? ha semmi lehetőség nincs, akkor jön a a következő kérdés. ott maradsz. és? nyitott kapcsolatban éltek, a a gyereketeket közösen nevelve? ez egyébként nem gond. de mi van, ha neki lesz egy IGAZI valakije? akkor magához veszi? és akkor veled mit csinál?...
2016. jan. 21. 14:46
 3/16 A kérdező kommentje:
Gyesen vagyok, de az olyan keves, hogy abbol nem elnenk meg. :(
2016. jan. 21. 14:50
 4/16 anonim ***** válasza:

Tényleg próbáljátok megbeszélni ezt. Hosszú távon így nem maradhattok de míg nem tudsz önálló lenni tényleg nem tudsz mit csinálni, max azt hogy apa neveli a picit, te meg kezdesz valamit az életeddel..

Amúgy kiegészítő kereset? Nekem hasznos hobbijaim vannak ékszereket készítek, babadolgokat (nyálkendő, ruhák jelmezek rácsvédők ágynemű szettek stb), szobadekorálást vállalok(szépen festek és jó kézügyességgel valósítom meg azokat az elképzeléseket amiket magazinos babaszobáknál látnak) Szép hasznom van belőle, pedig tényleg nem olyan céllal kezdtem el csak ismerősöknél először utána meg megtetszett másoknak is és ennyi..

2016. jan. 21. 15:00
 5/16 anonim ***** válasza:

Ez nagyon sokszor megesik, hogy egy kisgyerek érkezése átrendezi a családi szerepeket, kapcsolatokat. Nagyon sokaknak siklik félre ilyenkor. Én védőnő vagyok és elég sok ilyet láttam.

Ha még bármi kötődést, érzelmet éreztek egymást iránt, addig azért van remény. Nyilván egy gyereknek se jó ha csak miatta maradnak együtt a szülők akik aztán idegileg felörlődnek ebben, de lehet hogy csak néhány párterápiás alkalom kéne, vagy egy alapos intelligens beszélgetés őszintén a helyzetről..

2016. jan. 21. 15:12
 6/16 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Karacsonykor kozolte, hogy nem szeret, nem fog soha sem elvenni ( beszeltunk errol meg regebben ) , nem akar velem elni.

Es mar nem tekint ram nokent. Hozzam sem ert a szules ( csaszar ) ota.

8 honapos a baba.

Kozben meg tudom, hogy aggodik a penz miatt, keveset keres, epp most nez uj munkat, ezert is akarok varni, hatha ez miatt van.

Kozben meg a szivem szakad meg, hogy ilyeneket mondott, mert en meg szeretem :(

A vedono kommentelonek : amikor ilyet lattal, volt, hogy megjavult a helyzet ?

2016. jan. 21. 15:19
 7/16 anonim ***** válasza:
5-s vagyok, igen, hála az égnek általában ez rendeződni szokott. Már attól hogy a szülők kicsit átbeszélik ezt hogy megváltozott az életük, a prioritásuk. Egyébként nekem az a saját egyéni megfigyelésem, hogy sokszor azon megy félre a dolog, hogy a friss szülők feloldódnak a szülőségben. Úgy értem Mo-n manapság az alap elvárás pl. a mártír-anya típus, aki 24 órában a gyermekkel van, és ha nagyszülőre vagy hovatovább egy aranyos babyszitterre hagyja egykét órára a kisgyereket, akkor már egy önző dög. Pedig Vekerdynek is szuper írásai vannak erről. Nem az idő mennyisége számít se a társsal, se a gyerekkel, hanem az h minőségi idő legyen amit csak egymásra lehet fordítani. Szóval próbálj meg beszélni a pároddal, ha nyitott és ő is szeretne tenni a kapcsolatért, akkor minden esély meg van rá, és vonjatok be egy kis segítséget a baba mellé. pl egy ilyen komoly beszélgetést se lehet megejteni csak úgy baba mellett.
2016. jan. 21. 20:28
 8/16 anonim ***** válasza:

Én hasonló helyzetben vagyok,bár anyagilag annyira nem katasztrofális a helyzeten.Tanulok,meg még fogok is,és éppen munkát keresek.

Javasolom ezt neked is.Valamiért még ott van,gondolom a kényelem,de ha ezt az arcodba köpte így,akkor nem sok esélyetek van már együtt.Keress munkát,próbálj függetlenedni.

2016. jan. 22. 09:04
 9/16 A kérdező kommentje:

Utolso, a babam 8 honapos csak szopik, igy nem tudok elmenni dolgozni. Ket diplomam van, tanulni mar nem szandekozok :)

Koszi a valaszokat!

Megprobalom meg a beszelgetest azert ...

2016. jan. 22. 10:47
 10/16 A kérdező kommentje:
5- os, sajnos senkink nincs aki vigyazni a babara, ezert tenyleg 24 oraban vele vagyok, mast nem tudok. Este 11 kor alszik el, akkor lenne idonk egymasra, de a parom inkab a szamitogepet valasztja, en igy furdok es fekszek ( egyedul ) . Ez megy szules ota :(
2016. jan. 22. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!