Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy érzem jobb lenne nélküle, akkor szakítsak?

Figyelt kérdés

Párommal úgy érzem sose jutunk dűlőre, problémamegoldás helyett veszekedés lesz, pedig még csak huszonévesek vagyunk, se gyerek se semmi,mégis itt tartunk.

Most azt érzem, hogy az se jó, ha magamban tartom a gondokat, mert ugye ha elmondom vita lesz..ebből se sülne ki semmi jó, mert felrobbannék. Nem tudom igazából, hogy mi lenne a jó, de most úgy vélem, jobb lenne neki is nélkülem, legalább nem idegesítené fel magát a problémáimon.

Szerintetek ? Hiába írjátok, hogy üljünk le megbeszélni, abból is tuti vita lenne.

Nagyon szeretem, vele képzelem el a jövőt, de elvagyok bizonytalanodva :(

23 L

2016. jan. 15. 14:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok egy lánnyal, akivel állandóan vita alakul ki, ha felhozom a gondjaimat, mert már nem bírom többé magamban tartani. Már egy csomószor elhagytuk egymást, de mindig visszataláltunk egymáshoz.. De talán már többet nem fogunk, miután tegnap újból elhagytuk egymást.
2016. jan. 15. 15:27
 2/9 A kérdező kommentje:

Ohh hát sajnálom. Sok erőt neked és remélem minden rendben van veled :) nem lehet könnyű.

Igen elég rossz, ha a probléma megoldás helyett vita lesz.

2016. jan. 15. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Az a helyzet hogy ragaszkodni próbálsz valamihez amiről pontosan tudod hogy nem megfelelő számodra. Nem mersz leüli a pasiddal mert úgy is veszekedés lesz belőle?!.....nem megoldás ha csöndbe maradsz!!!

Fiatal Vagy még...merj váltani!!!!

37F

2016. jan. 15. 15:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem, nem merem neki mondani ha valami gond van vagy zavar valami mert tudom mi lesz belőle :(

Úgy érzem hogy a vállán én olyankor egy nagy súly vagyok aki mindig problémázik és mindig meg kell beszélni valamit.

Magamba tartani sose tudtam, mert látja rajtam.

2016. jan. 15. 15:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is pont ezt érzem amúgy...

De úgy érzem, nem képes elfogadni a hibáimmal együtt, mert mindig az önértékelési zavaraimból és az önbizalomhiányomból fakadnak a gondjaim.

2016. jan. 15. 15:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Lépj ki mint egy rossz cipőből!

Ez már jobb nem lesz soha!

Valószínűleg nagy problémák állnak a háttérben. 23 évesen még a kezdet kezdetén vagy!

Minek kockáztatnád a jövőd?

Kérdezz privátban ha gondolod, szívesen segítek pár évtizedes tapasztalatommal.

Légy Boldog!

2016. jan. 15. 16:37
 7/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Gyenge vagy, így soha nem is jutsz előbbre. Azért veszekedtek mindig, mert egyikőtök sem akar alkalmazkodni a másikhoz. Az esetekből meg nem tanultok semmit, ha pedig nincs fejlődés, nem leszel boldog vele. Más lesz a te párod.
2016. jan. 15. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Amit leirtal az nem egy ritka dolog, nagyon sok jo kapcsolat igy megy tonkre, megha osszeillo emberekrol is van szo.

Az hogy nem tudjatok megbeszelni a dolgokat nem feltetlenul jelenti azt hogy nem vagytok egymashoz valok, vagy nem szeretitek egymast, vagy hogy alapvetoen halalra lenne itelve a dolog.

A problemak megbeszelesere vannak egyszeru modszerek amivel meg lehet oldani hogy ne legyen veszekedes a vege. Az a fontos hogy minel elobb megtanuljatok ezeket a modszereket, mert ha tul sokat veszekedtek az vegul tenyleg menthetetlenne teszi a kapcsolatot. (nem a nezet kulonbsegekkel van a baj, hanem a megbeszeles modjaval)

2016. jan. 15. 18:11
 9/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
A kettő ugyanazt az eredményt hozza. Ráadásul mindkét félnek kell a normális megbeszélést akarnia. Egy állandó veszekedésnek semmi értelme nincs, nem illenek össze, mert nincs meg az a harmónia. Gondolom azért került a kérdés kiírásra, mert a kérdező már sok mindent megpróbált, de mégsem vezetett eredményre.
2016. jan. 16. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!