Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele, jobb lesz? Vagy adjak neki még egy esályt? Mit tegyek? :S
17éves lány vagyok... 2hete járok 1 sráccal, és ő még vmiért nem rendezte le a volt barátnőjével a kapcsolatukat... a lány nem tud arról, hogy mi együtt vagyunk... de a "barátom" még mindig msn-en irogat neki, webcamoznak meg ilyenek... :X én jóban vagyok a lánnyal, de nem akarom megbántani, mert sokkal fontosabb nekem 1 barátnő mint 1 pasi... :/
de ha ír is neki msn-en, írjon! camoznak, camozzanak... de nekem miért nem beszél ezekröl soha? :S meg arrol, hogy találkozgatnak? :S
Bízzak még benne? Nincs szívem szakítani vele, pedig érzem, hogy ezt kéne tennem! :S
Szerintetek... mit csináljak? :S
(Bocsi a nem tökéletes helyesírásért, de megszoktam az msn-nyelvet... :S)
Szerintem NE szakíts vele egyből.Adj neki ultimátumot...vagy Te vagy az ex,de ez így nem mehet tovább.
Az ilyen srácoknak meg:vigyázzanak mert így két szék közül könnyen a földre eshetnek!
Szakits, fölösleges várnod, tudod miért??
Mert amikor ő eldöntötte, hogy veled fog járni, bőven lett volna előtte elintézni ezeket a "félbe hagyott dolgokat.." A barátnőddel is beszélj, hogy ti már 2 hete jártok, sztem leesik majd az álla, de ő lesz okosabb, és nem keresi tovább. Vagy lehet hogy igen.. ezért kéne szakitani..
L/22
köszi szépen.
ezek szerint mások is igy látják. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!