Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapból nem hiszek a horoszkópokban, de ez most mégis megkérdezem: a vízöntő pasikról mik a tapasztalatok?
Az én párom is vízöntő, sőt édesapám is én pedig szűz vagyok. A horoszkóp szerint nemigazán illünk össze, ehhez képest több mint egy éve együtt vagyunk és együtt is élünk és köszönjük szépen nagyon jól megvagyunk. Ennyit arról, hogy csak a szexre mennek a vízöntő pasik.
A horoszkópban pedig nem kell hinni, mert úgysem fedi a teljes igazságot!!!
13:18
Attól, hogy valaki nyitott gondolkodású még lehet megbízható. Soha nem csaltam meg egyetlen barátnőmet sem, de még egy egy éjszakás kalandom se volt. :)
Amúgy meg már csak azért is hülyeség a horoszkóp, mert általánosít. Még jó, hogy 100ezer emberből egyre igaz, amit írnak. Furcsa lenne, ha senkire nem lenne az.
Mutatok egy horoszkópot, jelentkezzen az akire illik:
"Időt kell áldoznia olyan hétköznapi dolgokra is, amelyek egyáltalán nem lelkesítik. Törődnie kell a napi teendőkkel. Ha társaságba vágyik, válassza a szűk baráti kört." - [link]
No comment, azt hiszem mindenki érti a horoszkópok lényegét.
vízöntő:nagypofájú,mindig mindenben neki kell h igaza legyen-akkor sem ismeri be hogy nincs igaza,ha tudja hogy nincs igaza.
amúgy jószívű,barátságos,nyitott.sokfelé kacsintgat de ha valaki mellett megtalálja a boldogságot akkor hűséges.(és nagyon érzékeny a lelkivilága)
öcsém és az egyik legjobb barátom (akivel együtt nőttem fel)is vízöntő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!