Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem mi indoka lehet annak, hogy a párom ignorál. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Az a problémám akadt, hogy a párom egyáltalán nem keres. Mivel más városban folytatta tanulmányait, ezért ritkán találkozunk. Kb 2 hetente, és ezek között a két hetek között is egy héten kb egyszer keres. A kapcsolat még friss, nem hinném, hogy rám unt volna. Igen, többször is rákérdeztem, hogy van-e probléma, illetve, hogy miért nem keres. Az volt a válasz, hogy elfoglalt. Persze én mondtam, hogy ha nem férek bele az idejébe, ne erőltessük. De ő szeretett volna velem maradni. Már teljesen pánikba vagyok esve. Elhagyottnak érzem magam:(2016. febr. 28. 19:51
21/35 anonim válasza:
írd ide a számát ,mi majd megbeszéljük vele :))))
22/35 A kérdező kommentje:
Biztos segítene.
2016. febr. 28. 20:48
23/35 anonim válasza:
az tuti,de biztos kell neked ez a ignoráló?! ha gondolod írd meg nekem privátban hogy mi is fogott meg téged ebbe a kicsodába aki vasárnap este sem képes veled szóba állni.
24/35 anonim válasza:
Hagyni kell a francba, mert tuti, hogy semmit sem jelentesz neki sajnos.
Az én párom nem bírná ki, hogy naponta ne írjon, telefonáljon, mi egész nap kapcsolatban vagyunk 1,5 év után is.
25/35 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..
Ezt a kérdést én írtam ki. Nem lehet,hogy ugyanazzal a férfival "járunk" ? :D
Szerintem engedjük el a dolgot..de én is nagyon rosszul érzem magam :(
26/35 rrrrrreennnnn válasza:
25 & Kérdező, ugye nem vagytok dàkô-sògorasszonyok?
Hagyjâtok, mindketten.
Nem kell ez! Tudjâtok ezt Ti is!
27/35 A kérdező kommentje:
Elolvasva a kérdésedet, az én párom nem jár céges utakra, de akkor ajánlom azt a lépést amit én tettem. Megmondtam neki, hogy nem szeretném folytatni. A reakciója felejthetetlen lett. Én lettem a hibás, és majd "megbeszéljük". Nem tudom milyen bolygóról érkezett, de ez kezd abszurd módon nevetséges lenni.
2016. febr. 28. 23:29
28/35 anonim válasza:
Az enyém reakciója az volt,hogy kiröhögött,hogy hülyeségeket beszélek és nincs semmi gond,úgysem szakítunk ..igazából azt nem értem mire "tartogatnak" . Az enyém szexet sem akar,tehát arra sincs ideje/kedve mszóval még azt sem mondhatom,hogy kihasznált :D
29/35 A kérdező kommentje:
Nálam pont így..:D
2016. febr. 28. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!