Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem mi indoka lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem mi indoka lehet annak, hogy a párom ignorál. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Az a problémám akadt, hogy a párom egyáltalán nem keres. Mivel más városban folytatta tanulmányait, ezért ritkán találkozunk. Kb 2 hetente, és ezek között a két hetek között is egy héten kb egyszer keres. A kapcsolat még friss, nem hinném, hogy rám unt volna. Igen, többször is rákérdeztem, hogy van-e probléma, illetve, hogy miért nem keres. Az volt a válasz, hogy elfoglalt. Persze én mondtam, hogy ha nem férek bele az idejébe, ne erőltessük. De ő szeretett volna velem maradni. Már teljesen pánikba vagyok esve. Elhagyottnak érzem magam:(

2016. febr. 28. 19:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
írd ide a számát ,mi majd megbeszéljük vele :))))
2016. febr. 28. 20:44
 22/35 A kérdező kommentje:
Biztos segítene.
2016. febr. 28. 20:48
 23/35 anonim ***** válasza:
az tuti,de biztos kell neked ez a ignoráló?! ha gondolod írd meg nekem privátban hogy mi is fogott meg téged ebbe a kicsodába aki vasárnap este sem képes veled szóba állni.
2016. febr. 28. 20:54
 24/35 anonim ***** válasza:

Hagyni kell a francba, mert tuti, hogy semmit sem jelentesz neki sajnos.

Az én párom nem bírná ki, hogy naponta ne írjon, telefonáljon, mi egész nap kapcsolatban vagyunk 1,5 év után is.

2016. febr. 28. 21:26
 25/35 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..

Ezt a kérdést én írtam ki. Nem lehet,hogy ugyanazzal a férfival "járunk" ? :D

Szerintem engedjük el a dolgot..de én is nagyon rosszul érzem magam :(

2016. febr. 28. 22:22
 26/35 rrrrrreennnnn ***** válasza:

25 & Kérdező, ugye nem vagytok dàkô-sògorasszonyok?

Hagyjâtok, mindketten.

Nem kell ez! Tudjâtok ezt Ti is!

2016. febr. 28. 22:59
 27/35 A kérdező kommentje:
Elolvasva a kérdésedet, az én párom nem jár céges utakra, de akkor ajánlom azt a lépést amit én tettem. Megmondtam neki, hogy nem szeretném folytatni. A reakciója felejthetetlen lett. Én lettem a hibás, és majd "megbeszéljük". Nem tudom milyen bolygóról érkezett, de ez kezd abszurd módon nevetséges lenni.
2016. febr. 28. 23:29
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém reakciója az volt,hogy kiröhögött,hogy hülyeségeket beszélek és nincs semmi gond,úgysem szakítunk ..igazából azt nem értem mire "tartogatnak" . Az enyém szexet sem akar,tehát arra sincs ideje/kedve mszóval még azt sem mondhatom,hogy kihasznált :D
2016. febr. 28. 23:32
 29/35 A kérdező kommentje:
Nálam pont így..:D
2016. febr. 28. 23:45
 30/35 anonim ***** válasza:
na ,akkor ügy lezárva? 🙊
2016. febr. 28. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!