Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem mi indoka lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem mi indoka lehet annak, hogy a párom ignorál. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Az a problémám akadt, hogy a párom egyáltalán nem keres. Mivel más városban folytatta tanulmányait, ezért ritkán találkozunk. Kb 2 hetente, és ezek között a két hetek között is egy héten kb egyszer keres. A kapcsolat még friss, nem hinném, hogy rám unt volna. Igen, többször is rákérdeztem, hogy van-e probléma, illetve, hogy miért nem keres. Az volt a válasz, hogy elfoglalt. Persze én mondtam, hogy ha nem férek bele az idejébe, ne erőltessük. De ő szeretett volna velem maradni. Már teljesen pánikba vagyok esve. Elhagyottnak érzem magam:(

2016. febr. 28. 19:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
no,para . hívd fel a pácienst és mond neki ,ha nem tér észhez eljössz kávézni egy "idegenhez.
2016. febr. 28. 20:12
 12/35 A kérdező kommentje:

Igazából én beszéltem vele erről. Hárított, vagy annyit mondott, hogy nem kell, hogy aggódjak. Most is fent van, de nem ír vissza, nem is nézi meg az üzeneteimet. Csütörtök óta se híre, se hamva. Már ezt eltemettem.

A magyar állampolgársággal rendelkező, és tisztességes,dolgozó emberek nem mind a személyes ismerőseim kedves idegen:D

2016. febr. 28. 20:14
 13/35 anonim ***** válasza:
az igaz ,de még lehetnek.
2016. febr. 28. 20:15
 14/35 A kérdező kommentje:
Kérlek, most nincs kedvem a viccelődéshez.
2016. febr. 28. 20:18
 15/35 anonim ***** válasza:
ok,de ez nem vicc. 🙏
2016. febr. 28. 20:21
 16/35 anonim ***** válasza:
na van hír az ipséről? :)))
2016. febr. 28. 20:32
 17/35 A kérdező kommentje:
Meglepő, de nem.
2016. febr. 28. 20:34
 18/35 anonim ***** válasza:
a fenébe,így ,hogy fogok napirendre térni,itt az éjjszaka a nyakamon! és még annyi dolgom van. hívd már fel a figurát,ha már ennyire kell neked. 😫
2016. febr. 28. 20:39
 19/35 anonim ***** válasza:

ne csak annyit mondj neki, hogy baj van, mert így leráz.

mondd, hogy többre van szükséged, és így nem mehet tovább. kár a hosszú távú változásban reménykedni, ha már rövidtávon ilyen kezelhetetlen a dolog.

2016. febr. 28. 20:41
 20/35 A kérdező kommentje:
Mintha felvenné.
2016. febr. 28. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!