Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam ott vagy tartsak ki mellette?
Megismerkedtem egy sráccal,elolvadok tőle,kölcsönös a vonzalom,minden mesébe illő..
Egy hónapja vagyunk együtt ,a kapcsolat elején mesélte,hogy sajnos hitelt örökölt,aminek issza is a levét és fizeti is..azonban előkerültek dolgok,amiket pedig nem..úgy áll hozzá,hogy nem érdekli,mert mit tudnak csinálni,én mondtam,hogy ráterhelhetik a fizetésére is akár..kiderült,hogy 6 millióval üldözik...a rózsaszín köd eloszlott..van köztünk 12 év és megmondtam neki,hogy az én életem most kezdődik és nem szeretném,hogy a hitelei miatt,vagyis a felfogása miatt ne mehessek el valahová,vagy ne vehessek meg valamit 22 évesen..nem.akarok azon idegeskedni,ha már összeköltöztünk (mert ő 2-3 hónapon belül ezt akarta) vajon mikor kezdik el tőle levonni a tartozást...akkor dolgozhatnék azért,hogy eltartsam magunkat,nem.jutnánk soha egyről a kettőre,pedig hihetetlenül beleszerettem,őt is megviselte,érzelmileg nagyon labilis férfi.
Nem szeretném más igáját húzni,mert ennyi pénzt bizony egy életen át fizetni kell..félek,hogy az én életem.is tönkremenne..azt mondja én vagyok a szemét és önző,hogy mondhatok ilyet,hogy nem csak magamra gondolok és magam féltem..dehát ez a normális szerintem..
Bűntudatom van nagyon,mert egyébként annyira szeretnivaló...,de ezt az életet nem élhetem más hibája miatt..
A hitel nem évülhet el ugye?
Hagyd ott. Neked babyloni élet kell.
Tudnék többet segíteni de ehhez vele kéne beszélnem, így csak feltevéseket írtál róla s sok lehetőséget látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!