Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagyjam ott vagy tartsak ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam ott vagy tartsak ki mellette?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal,elolvadok tőle,kölcsönös a vonzalom,minden mesébe illő..

Egy hónapja vagyunk együtt ,a kapcsolat elején mesélte,hogy sajnos hitelt örökölt,aminek issza is a levét és fizeti is..azonban előkerültek dolgok,amiket pedig nem..úgy áll hozzá,hogy nem érdekli,mert mit tudnak csinálni,én mondtam,hogy ráterhelhetik a fizetésére is akár..kiderült,hogy 6 millióval üldözik...a rózsaszín köd eloszlott..van köztünk 12 év és megmondtam neki,hogy az én életem most kezdődik és nem szeretném,hogy a hitelei miatt,vagyis a felfogása miatt ne mehessek el valahová,vagy ne vehessek meg valamit 22 évesen..nem.akarok azon idegeskedni,ha már összeköltöztünk (mert ő 2-3 hónapon belül ezt akarta) vajon mikor kezdik el tőle levonni a tartozást...akkor dolgozhatnék azért,hogy eltartsam magunkat,nem.jutnánk soha egyről a kettőre,pedig hihetetlenül beleszerettem,őt is megviselte,érzelmileg nagyon labilis férfi.

Nem szeretném más igáját húzni,mert ennyi pénzt bizony egy életen át fizetni kell..félek,hogy az én életem.is tönkremenne..azt mondja én vagyok a szemét és önző,hogy mondhatok ilyet,hogy nem csak magamra gondolok és magam féltem..dehát ez a normális szerintem..

Bűntudatom van nagyon,mert egyébként annyira szeretnivaló...,de ezt az életet nem élhetem más hibája miatt..

A hitel nem évülhet el ugye?

2016. febr. 28. 17:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Csak 3 az örökség..a másik 3at ő csinálta
2016. febr. 28. 19:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Hagyd ott. Neked babyloni élet kell.

Tudnék többet segíteni de ehhez vele kéne beszélnem, így csak feltevéseket írtál róla s sok lehetőséget látok.

2016. febr. 29. 13:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a fenébe. Még most. Ne foglalkozz vele mit mond. Nem a te sarad rendezze ő. Ez évekig eltarthat. És ha utána dob ki mire minden oké? Én házat vettem közösen a lassan volt férjemmel meg állatokat stb...most pedig nem akar adni semmit pedig volt olyan hogy én kerestem többet. Ez van. Ha 12 év után kisemmiz egy férj ne hidd hogy ez nem dob ha úgy tartja kedve. Fiatal vagy hagyd ott.
2016. febr. 29. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!