Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3éve vagyok a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3éve vagyok a barátommal, nagy szerelemmel kezdődött, de kb fél évvel ezelőtt megszakadt valami. Alig foglalkozott velem stb. van egy öccse aki 1,5 évvel fiatalabb nálam. Igazából amikor 1. találkoztam vele már akkor feltünt nekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

De nem volt semmi, egészen nyárig.Mivel a barátom sokat volt elfoglalt rengeteget voltam az öccsével, és akaratlanul is beleszerettem.ő meg belém.sohasem bíztattam, számomra ő mindig is tabu volt.De sosem hittem volna hogy ilyen érzeseket tud belőlem kiváltani egy pasi mint ő.Totál belezúgtam.De a kapcsolatunknak nincs jövője. De minden nap látom és így nem tudok rajta ,,áltlépni".Mit tegyek állandóan rá gondolok?Ha találkozom vele legszívesebben sírnék mert nem tudok mit kezdeni a helyzettel akármennyire is szeretnék.

egy 20 éves lány

2008. szept. 20. 09:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
basszus,te jól bekavartál magadnak...a barátoddal meg azért vagy még mindig,hogy lásd az öccsét? ha összejönnél vele,senki nem nézné jó szemmel..se a szülei,se a volt barátod...
2008. szept. 20. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal szakíts a pároddal és felejtsd el mindkettőt (úgy értem ne találkozz velük), ha nem akarsz tönkretenni egy testvéri kapcsolatot! Ha összejössz az öccsel, akkor lehet, hogy örökre egymásra haragítod őket! Ezt gondold végig, mert ők örökre testvérek maradnak, esetleg utálni fogják egymást, ti meg lehet, hogy jártok 1 évig és szakítotok. Szerintem nem szabad megtenned, hogy lecseréled a pasid az öccsére...ez nagyon durva és önző dolog lenne. Nem is beszélve arról, hogy ezek után hogyan oldanátok meg, hogy a bátyóval ne találkozzatok?
2008. szept. 20. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is az lenne a legjobb ha szakítanál,mivel nem szereted és csak kínoz az öcsi látványa.Sok jó nem sülhet ki ebből ha összejössz az öccsével,bár ismerek ilyet,de azóta a testvérek nem beszélnek egymással.Nehéz helyzetben vagy.
2008. szept. 20. 10:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy csajt, aki járt egy sráccal 1.5 évig, majd miután szakítottak, összejött a srác bátyjával. Ugyanott laknak, minden nap taliznak, pont mint a te esetedben. És bár a csajt nagyon rühellem, tulajdonképpen nincs különösebb gond vele, teljesen rendezett, meg normális.

Szóval bár nagyon durva belegondolni, létezik ilyen is...

2010. ápr. 13. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!