Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehetne ez esetben tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne ez esetben tenni?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok, 1 éve és 4 hónapja van egy barátnőm.

Sajnos ritkán tudunk találkozni, mert messze élünk egymástól.

Mindennap beszélünk viberen, és telefonon is.

A problémám ezzel kapcsolatos.

Nagyon sokszor van az, hogy már-már elvárja, hogy mindig telefonáljunk, beszéljünk.

Ha munkahelyen nem írok neki egyből,már megsértődik, "nekem esik", hogy nem igaz, nem tudom megírni, hogy dolgom van.

Sokszor utólag írtam meg, bocsánat drágám sok a munka, s mindig bedurcizik felnőtt nő létére.

Vagy nálunk mindig Szombat délelőtt van takarítás, bevásárlás, s szerinte keveset beszélünk ilyenkor. Ami így nem igaz, mert reggeli előtt is beszéltünk telefonon egy negyed órát, boltba menet is vagy felet, és hazaértem, takarítás előtt is egy kicsit. S besértődött, mikor azt mondtam, dolgom van.

Én megértem, hogy ő akkor ér rá jobban, mert senki nem zavarja a családban, de néha már úgy érzem,megfojt.

A minap is, úgy megnéztem volna egy filmet, vagy akármit, de már másfél órája beszéltünk viberen...

Nekem is jól esik, ha hallhatom a hangját, de amikor már vagy 4-5 órát telóztunk,kicsit terhes.... Ha finoman megjegyzem, megsértődik.

Tegnap is elmentem délután unokatestvéreimhez meg tesómékhoz, 3 órát s kiakadt, hogy jól van menj, ne keress, hagyj békén.

Ami neked sok telózás,másnak kevés.

Sokszor már kényszernek érzem a beszélgetéseket.

Nem azt mondom keveset,

de ez már kicsit sok.

Nekem is megvan a magam dolga.

Én szeretem őt, de már kezd terhesnek lenni.

Ti mit tennétek?

Ti is órrákat telefonáltok a párotokkal?

2016. febr. 28. 16:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Viberen szoktunk telefonálni, de ő mindig felhív telefonon is.

Mindig mondom neki, hogy én imádom a hangját, de azt nem tudom megcsinálni mint ő, hogy hetente 2x 3 ezer forinttal feltöltöm a telefonomat.

Most már áttértünk a viberre.

itt írunk, s itt is hívjuk egymást.

Most mondjam neki azt, nem akarok vele beszélni?

Én is imádom a hangját, de angyalomnak be nem áll a szája, sokszor már azt veszem észre, fél órája csak beszél, beszél, beszél.

Már a melóhelyen is észrevette főnök, hogy a telóm nyomkodom(viber). S ezt meg is mondtam páromnak, aki először morgott, de megértette,.

2016. febr. 28. 17:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Elvárja tőled, hogy te alkalmazkodj hozzá, te hívogasd sokkal többször, egész nap csacsogjatok mobilon, de ő nem ért meg téged, hogy sok a munkád, vannak egyéb, családi, hobbival, akármivel kapcsolatos elfoglaltságaid, s képtelen elfogadni, hogy nem körülötte forog a világ. Ez a kapcsolat kizárólag róla szól, vagyis ezt akarná. Kérdésem, miért vagy még együtt egy értetlen (és éretlen) szivolával?
2016. febr. 28. 17:19
 13/19 anonim ***** válasza:
mondd azt, hogy nem akarsz telefonálni (=értsd: a füledhez emelni a telefont és belebeszélni) de attól még beszélhettek (=értsd: az ujjaiddal üzenetet írsz és elküldöd)
2016. febr. 28. 17:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Exemmel voltunk hasonlóan távkapcsolatban (bár itt én vagyok a nő), egy idő után azon kaptam magam, hogy másból sem áll a napom, csak hogy hazaérek, bevágódom skype elé, és napi 5-6 órán keresztül folyamatos telefonkapcsolatban voltunk, míg nem jött az, hogy aludni kéne. Napközben meg pötyögés meg telefon, ha épp volt rá idő.

Mert hát távkapcsolatban fontos, különben elhanyagoljuk a másikat.

Mondanom sem kell, szakítás lett a vége. Ép ésszel ezt nem lehet hosszú távon csinálni.

Én a helyedben leülnék beszélgetni a párommal. Ha nem hajlandó a kompromisszumra, a szakítás a megoldás, bármennyire is fáj.

2016. febr. 28. 18:05
 15/19 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a barátnőd?

Mit dolgozik? Kivel lakik?

Ennyire értetlen?

Egy embernek van melóhelye,és élete.

Melóhelyen nem is lehetne telót nyomkodni hiszen nem azért fizetnek.

Ha nem tudja megérteni hogy dolgozol,hogy otthon is dolgod van akkor semmi értelme ennek a kapcsolatnak.

Így megfolyt téged.

Hagyd a fenébe. Keressetek mind a ketten olyan párt magatoknak aki közelebb lakik akivel tudtok rendesen talizni és programokat is együtt csinálni.

2016. febr. 28. 18:06
 16/19 A kérdező kommentje:

12-es. Én is sokszor érzem azt, hogy elvárja.

Mindig azt mondja,ő megérti, ha dolgom van, de aztán kb heti, kétheti rendszerességgel hasonló dolgokat produkál.

13. Őszintén? Már sokszor felvetődött bennem is ez. Mindig leülünk, nem arról van szó.

Sokszor olyan apróságokon kiakad, hogy már nekem fáj. Volt, hogy elkezdett velem ordítozni, hogy egy ismerős lány tablóképét hogy mertem likeolni, biztos van köztünk valami, meg roha....ék vagyok. Aztán másnap mintha mi sem történt volna.

Nálunk is ez van, 8 ra megyek, fél 5 re hazaérek, beszélünk viberen is elég sokat(üzenet formájában).

Telefonon változó, de úgy összesen (nem egyszerre) 2-3 órát biztosan(ebben a sima és a viber hívás is benne van.) csak ma másfél órát.(viberen)

15 : Dolgozik ő is, de a héten nem ment be Szerdától mert beteg volt.

magyar és német szakos tanár.

Azt mondja, szünetben mindig tud telefonálni.

Nem tudom milyen iskola ez,bár lassan azt sem hiszem el dolgozik(hiába vagyunk együtt másfél éve)

A 20 éves öccsével, és az apukájával él.

Nem jár el sehova, csak a tesójával.

Együtt járnak mindenhova)

fodrászhoz, néha néha (egy évben 3x 4x koncertekre), vásárolni.

Volt, hogy azon megsértődött, mert edzésem után megírtam maradok egy-két órát a haverokkal.

2016. febr. 28. 18:19
 17/19 A kérdező kommentje:
Ja, s azt kihagytam, , hogy ha én merek szólni,(messze nem olyan formában mint ő) ha ő szó nélkül lelép,akkor az jól van...
2016. febr. 28. 18:35
 18/19 anonim ***** válasza:

kihagytál egy fontos részt ,hogy milyen gyakran tudtok találkozni és mennyi időre? mert ha tényleg nagyon ritkán, akkor még valamennyire megértem ezt a hozzáállását, hogy sokat akar beszélgetni veled, ettől érzi a törődést... de tényleg túlzás már kicsit. alapból azt mondtam volna, hogy foglalkozz vele kicsit többet, a nőknek nagyobb igénye van erre, de mikor leírtad, hogy órákat beszéltek naponta... azt kell mondjam, nagyon türelmes srác vagy. mi van ,hogy csak este beszélünk fél órát barátommal, ha sokat dolgozik, előfordul, hogy annyit se... én is hajlamos vagyok ilyen igényekre, mint a barátnőd, szóval titkon nagyon is vágyom rá, hogy órákat beszéljünk naponta a barátommal, de fel se merül bennem, hogy kiverjem a hisztit ilyenek miatt... rendes munkaidő mellett napi 1-2óra is nagy dolognak számít szerintem, nem jogos a barátnőd elvárása, hogy még ez se elég neki. hogy mit tegyél az viszont nehéz kérdés, én is sajnos ilyen nehéz eset vagyok legbelül, mint ő, és tudom, hogy én is a szívemre venném, ha a barátom kevesebbet akarna beszélni, törődni velem, pedig sok barátom van, nem az, hogy nincs életem rajta kívül. nagyon alacsony önbecsülése van valószínűleg a barátnődnek, és elég nagy gond, hogy ennyire rád van fókuszálva és nem jár el, nincs eseménydús élete. ha türelmes visszajelzésekre se javul, akkor nem nagyon van választásod... annyi tanácsot adnék, hogy tényleg extra figyelmesen és szeretetteljesen közöld vele, mert úgy tűnik, nagyon érzékeny a lelke és ingatag az önbecsülése. ha kicsit is hasonlít rám (ami valószínű), akkor a sok pozitív megerősítés segít csak elfogadni az ilyen (számára) rossz híreket tőled.

23n

2016. márc. 1. 16:05
 19/19 A kérdező kommentje:

Most jövő hétvégén megyek hozzá a hosszú hétvégére, húsvétkor meg ő jön.

Amikor ki tudok venni szabadnapot,akkor több napot is együtt vagyunk de általában minden második hétvégén. februárban nem tudtunk találkozni:(

2016. márc. 1. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!