Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen esetben mit lehet tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Pár hónapig együtt voltunk majd távkapcsolat lett köztünk (elég nagy távolság). Egyikünk sem akarta abbahagyni, úgy ment el. Egy hete összevesztünk. Akkor nekem kb leesett az, hogy nem biztos, hogy ugyanannyira hiányzom neki, mint ő nekem. Bocsánatot kértem tőle. Nem csak hogy nem keres, hanem megnézi az üzenetem és nem válaszol. Nem mondtuk ki sosem, hogy legyen vége, csak összevesztünk. Őszintén szólva szerintem az agyára mentem, mert nagyon hiányzott.

Szóval nem mondtuk ki, hogy legyen vége, csak lesz@r. Ilyenkor mi van? Nektek volt ilyen? Hogy alakult?

2015. ápr. 19. 22:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Akkor Te se keresd majd ha akar valamit megtalal. Addig meg eld az eletedet, ismerkedj masokkal.
2015. ápr. 19. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!