Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezért szakítanátok?
Sziasztok!
A párommal lassan 2 éve vagyunk együtt, én a nő (28), ő a férfi (31). Minden jó és szép, egy kivétellel. Nem ismerem a családját. Ő az én családomat fél év után megismerhette, én az övét azóta sem (kivétel a testvérét, de csak mert egy helyen dolgoztunk). Más kultúrából származunk, én magyar vagyok, ő török. Az anyjáéknak be akart mutatni (elvileg, bár lehet csak kamu,mert én erősködtem) kb szeptemberben, amikor (elvileg), az anyja azt mondta,hogy majd ha az apja jobban lesz (mert beteg,de nem is lehet jobban,csak rosszabbul), szóval majd ha az apjának jobb napja lesz. Januárban (elvileg) megint szólt,hogy most már ideje lenne megismerkedni,persze ugyanaz a válasz. 3 hete meghívtam őket,hogy akkor legalább ők jöjjenek el hozzánk, főzök egy ebédet. Múlt héten balhé volt,mert párom azzal jött haza,hogy az anyja azt üzeni,inkább jövő héten. Erre ma azt mondta,hogy most megint nem jó, "nincs olyan kedve, hogy most vendégségbe menjen". Persze jött a kifogás,hogy az apja miatt. De persze mikor Törökországban vannak,képesek este 8kor meg még később vendégségbe menni. Elviekben nincs kifogásuk ellene,hogy magyar vagyok,mert a tesójának a felesége amerikai,csak hogy ott volt lóvé a családnak. Nem vagyok földönfutó,normális családom van normális keresettel,nem éhezünk,nem kell minden krajcárt a fogunkhoz verni,ha akarunk valamit. Szerintem akkor is az a bajuk,hogy magyar vagyok (ja,nem magyarból írok). Ém mondtam a páromnak,hogy köszönöm szépen az eddigieket,de ilyen családhoz nem akarok tartozni,ahol úgy ítélnek meg (fogalmam sincs,mi alapján), hogy nem is ismernek. Szerintetek? Túlreagálom?
Kérlek,ne olyanokat írjatok,hogy mit várok,merthogy török. Nem olyan a mentalitása. Köszi
Bocsi, még annyit akartam neked leírni, hogy lásd, hogyan is működik ez a dolog (csak átjöttem laptopra), hogy nálunk hogyan volt. Én vagyok az, aki Törökországban is élt, és volt is, illetve jelenleg is török párom van.
Ők mindketten viszonylag vallásos emberek (tartják a ramadánt, mondjuk így), teljesen átlagos családdal. Az egyikük, aki az exem, ő másik városból származott, de kezdetektől fogva beszélt rólam az anyukájának, képeket mutatott rólam, beszéltem is vele. Mindezt két hónapos kapcsolat után. Vallásosan. És ő meg is mondta, hogy ha valaki nem így csinálja, akkor az sok mindent gondolhat, meg sok mindent mondhat a lánynak, de az nem a felesége lesz. Végül egyébként munka miatt mentünk szét (egy kontinenssel arrébb kellett költöznie, szóval megoldhatatlan volt).
A jelenlegi barátom, szintén vallásos, sokkal inkább magának való mint az előző, de ő is hasonlóan járt el mindig is, a kapcsolat kezdetétől fogva. Először a nővéreinek mutatott be, aztán az öccsének, és így már nem volt nagy izgulás, mikor a szüleivel találkoztam. 4 vagy 5 hónap után...
Tehát, szerintem ideje lenne kicsit megvizsgálnod magadban ezt a kapcsolatot, és megismerni kicsit jobban a gondolkodásukat, mert így a feleségeként kb. halálra lenne ítélve ez az egész helyzet. És annyit érts meg előre, hogy a török az török marad, ha épp Ecuadorban is él ezer éve.
Ne haragudj, de ez lenne a legszánalmasabb dolog, amit csinálhatnál, és csak rosszul jöhetsz ki belőle. Nem számít, hogy tudnak-e rólad, mert ha nem tudnak rólad, de megtudják, hogy a fiuknak mégis van valakije, akit nem mutatott be, akkor az ő gondolkodás módjukban annyi történt, hogy a fiuk lefekszik valakivel rendszeresen, jó neki. Pont. Nem érdekli őket. Ha meg tudnak rólad, de nem akarnak megismerni, az pedig már kiderült volna.
Én egyszer leülnék ezt átbeszélni a párommal, őszintén, de beletörődnék, hogy török férfi nem jár több évig senkivel így, szóval valószínűleg okkal nem tudnak rólad. És ez nem miattad, hanem mert egyszerűen nem te leszel a felesége, de amíg ló nincs, addig a szamár is elvisz valahova.
Levagyok döbbenve rajtad,de nagyon.
Szereted,2 éve vele vagy,be sem mutatott a szüleinek,de ahogy olvasgatom a kommentedet te sem ismered őt,őket, a kúltúrájukat.
Ha el akarna venni,akkor már bemutatott volna otthon.
A másik,hiába nem fanatikusak nem mehetsz csak úgy oda.
Ezzel megsérted a családot.
Bocsi hogy ezt írom de mit képzelsz te magadról?
Azt hiszed ha kész tények elé állítod elvesz? Ez szánalmas.
Tiszteld már őket,hallod e.
Ezek nem magyarok hogy fogom magam elmegyek,bekopogok és heló.
Ez más kúltúra más vallás ez náluk illetlenség.
Bár nálam is az lenne.
Fogd föl,írták itt az előttem kommentelők is török pasival. Ha te lennél az igazi,a feleségnek való,ismerne a családja. Eltelt 2 év de semmi. Így csak egy pótlék vagy.
Minek alázod magad de most komolyan?
Ülj le vele beszélni hogy ez neked nem jó,mikor mutat be? Ha beszél össze vissza akkor ott kell hagyni. Nem ő a te embered. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!