Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találtál már újra elveszett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtál már újra elveszett szerelmet?

Figyelt kérdés

Kicsit aktuális és érdekel, ki találkozott már ilyennel az életben...szerettem egy lányt, de rengeteg problémánk volt, amelyek között számos olyan volt amely külső hatásra született...nem tudom, lehet lényegtelen. Ami fontos, hogy jó pár év után úgy döntöttünk "szakítunk",de úgy érzem hiba lenne ha nem vele tölteném le az életemet...talán. Szóval a kérdés...találtad már meg újra, ugyanabban az emberben a szerelmet és működött-e egy életen át, vagy ez is majd "elmúlik" mint minden más?

Köszönöm a válaszokat.

Kor és nem kijelzését a kérdés feladója kimondottan örömmel fogadja.

2010. ápr. 1. 02:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ez nehéz..Sztem ha eltelik pár hónap vagy év akkor lehet ,hogy újra fel tud lángolni valami,de ha én 1x kiszerettem valakiből és tudom,hogy mi miatt akkor elvesztette a varázsát és többé nem tudnék ugyan olyan szerelmes lenni belé.Inkább keresném az új szerelmet.De ez emberfüggő.Én csak az én érzéseimről beszélek.Sok minden közrejátszhat a dologban..csalódás,hazugságok,sok veszekedés...de ez megint más,mert attól függ miért múlt el a szerelem(ha elmúlt)Írtad ,hogy jó pár év.Lehet csak ragaszkodást érzel ami pár év után nem lehetettlen.Talán ami nem megy nem kéne erőltettni.Szokták mondani.De ha mind2en ugy gondoljátok,lehet, hogy megér még egy esélyt.Ha nem ugrotok bele,nem tudjátok meg.Lehet veszni hagynátok.Ti döntésetek:)

Sok sikert. 19/L

2010. ápr. 1. 03:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Akiből egyszer úgy igazán kiszeret az ember, soha nem fogja már szeretni.
2010. ápr. 1. 05:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Noss!

Még 1x ugyanolyan sosem lesz, ami egyszer már megtörtént az elmúlt és másodszorra már nem lesz soha ugyanolyan. Talán az a baj , hogy ezekre a dolgokra nagyon későn jövünk rá....

26/f

2010. ápr. 1. 06:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy ilyen párt. Úgy voltak ahogy ti, sokat veszekedtek olyan dolgokon amik mást nem érintett volna, de őket az is.Rengeteget inkább csak kicsi hisztik voltak.De azok mindennaposak voltak!!Már már folytották meg egymást. A fiú volt a fülig szerelmes..soha nem is szakitott volna. Aztán a lány megelégelte és szakitott.Persze a fiú az soha nem adta fel a reményt, pedig a lánynak voltak kapcsolatai is. De a srác az várt és mindig mondta h ő arra kéri a jó Istent h még egyszer adja meg a lehetőséget majd h kibéküljenek. És valami 2 év után újra kibékültek!!! A fiú az persze ugyanúgy fülig szerelmes mint akkor. DE a hisztik azok ugyanúgy elő kerültek.És pont mint régen már közbe elviselhetetlenek voltak. Még együtt vannak..de nagyon sok a vita..szóval döntsd el te, hogy mennyire jó ugyanazokkal a problémákkal még egyszer szembe nézni.

És van egy másik. Ahol teljesen pozitiv.

Elvállt szülők akik kb 45 évesen újra összejöttek, mivel megbeszélték az eddigi problémáikat, mind2 fél beismerte hibáit és most teljesen másképp élik az életüket. Boldogok!!

Szóval emberi tipustól függ az egész. Te ha úgy érzed h legalább egyikötök radikálisan megtudna változni vagy engedni a másiknak akkor lehet szó biztosan h újra rátalálsz és persze másképp élitek át a szerelmeteket.

De én azt mondom h nehéz lehet, a hibákat annyira elfelejteni..Szerintem úgyis bekavarna nem egyszer a múlt.

2010. ápr. 1. 07:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Volt egy srác, akibe 18-20 évesen nagyon szerelmes voltam. Életem nagy szerelmének tartom még ma is. Szakítottunk, mert ő menni akart, bulizni stb. Többször összesodort azóta az élet bennünket, volt, hogy egyikőnknek sem volt párkapcsolata, de nem működött. Most megint egyedül van mindkettőnk, sündörög körülöttem, de nem dobogtatja meg a szívemet a "kár, hogy elhagytalak akkor.." kezdetű mondata. Ma is szívesen találkozom vele, de nem érzem, hogy párkapcsolatba kellene bonyolódnunk.

40 éves nő.

2010. ápr. 1. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az attól függ, h mi volt az oka a szakításnak! Ha valami olyan külső dolog, ami azóta már nincs hatással rátok, akkor működhet, és lehettek boldogok, de nem lesz ugyanaz a szerelem!! Ha viszont folyton civakodtatok, vagy valami hasonló gond volt, akkor az ugyanúgy felbukkanna majd egy idő múlva, és ugyanúgy bajt okozna!
2010. ápr. 1. 13:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 1. 14:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Bár én írtam azt, hogy akiből egyszer kiszeret az ember, igazán már sosem fogja tudni szeretni. Viszont nővéremnek 15 éves korában volt az első szerelme. A srácnak is nővérem volt az első nagy szerelem. Vége lett. 10 év múlva találkoztak, újra összejöttek és tavaly novemberben össze is házasodtak. Szóval mégiscsak van ilyen, de azért ez elég ritka.
2010. ápr. 1. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!