Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ki járt már idősebb pasival? Kinek mi a tapasztalata?
Az én barátom 12 évvel idősebb nálam.Már együtt vagyunk több mint másfél éve,sosem vesztünk össze komolyabban.
Persze,vannak gondok...Alkalmazkodom hozzá,sokkal "felnőttesebb" lettem,ugyanakkor tudunk mindketten komolytalanok is lenni.
Pont ez a jó (és kell is) hogy egyik fél se essen át a ló másik oldalára.Kiegészíti egymást az éretlenségem és az ő határozottsága...
Jó vele,nagyon szeretem.Nekem fontos,hogy a férfinek legyen célja,határozott és magabiztos legyen.Sosem tetszettek a velem egyidősek,nem is tudnék velük semmi komolyat elképzelni.
18/L
Az egyik volt barátom 13 évvel volt idősebb nálam. Neki csak pótlék voltam, a volt barátnőjét akarta valakivel feledtetni, mint megtudtam. Mivel csak hétvégente tudtunk találkozni, ezért nem tűnt fel nekem... Meg nem is vett komolyan. Először az anyja se örült, de miután megismert, azt mondta, hogy érettebb vagyok, mint a többi csaj, akiket eddig odavitt a fia...
A mostani párom meg 16 évvel idősebb nálam, nagyon jól kijövünk, teljesen egyenrangúként kezel engem, a barátai is. Eleinte a korkülönbség miatt nem jöttünk össze, féltett engem. Rájött, hogy kár volt :)
Volt velem korban "hozzám illő" barátom is. Most így jött ki a lépés :) Remélem így is marad.
Az én barátom 23 évvel idősebb és én is csak jót tudok elmondani róla. hihetetlenül sok dologra megtanít és ezerszer jobban vonz mint a korombeliek (mint ahogy már ti is elmondtátok :) )
19/L
bocs hogy beleszólok. nem akarok senkit leoltani vagy ilyesmi, csak egy megjegyzés: arra gondoltatok már, hogy amikor ti még javában erőtök teljében lesztek mondjuk 35 évesen, akkor ő már 55 évesen javában prosztatagondokkal fog küzdeni, és örülhettek, ha havonta 1-2szer összejön neki? (bocsi, tényleg nem cs.sztetésként)
Amúgy nekem csak szexuális kapcsolatom volt egy 36 éves pasival (18 éves koromban). Épp ezért nem akartam tőle többet, mert előre láttam magunkat 20 év múlva. Megértem, hogy most jó, hogy érettebb gondolkodású, de tényleg gondolhatnátok a jövőre picit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!