Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem tanácsot adni?
Figyelt kérdés
A párommal egy éve vagyunk együtt, de az utóbbi két hónapban teljesen felhős a viszonyunk.A barátom egy egyesületnél kosarazik,és nagyon szeret meccseken résztvenni a csapatával,szinte beutazzák egész Magyarországot.A probléma az,hogy az utóbbi két hónapban teljesen máshogy viselkedik velem(azaz régebb óta,de most kezdtem neki hangot adni) és már odáig jutottunk,hogy a szakítás szélén állunk.Én tudom,hogy a kosárlabdatársai,edzői nincsenek rá jó hatással,és a viselkedésén is néha észrevehető hogy meg akar nekik felelni,de engem ezzel teljesen megbánt.Folyamatosan.Nem törődik már úgy velem,és milliószor leültem vele beszélni,semmi sem hat rá.Ha szeretne,nem kellene gondolnia az érzéseimre?Én egy évig folyamatosan támogattam őt mindenben,néztem az érdekeit,a hibát mind megbocsátottam,hiszen mindenkinek vannak,de ez már túlzás.A legjobban azzal bántott meg hogy kijelentette hogy ő miattam semmiképpen sem hagyja abba a versenyzést.Szerintetek mit tegyek?Hogy tudnám megmutatni neki hogy fáj amit tesz velem?Hosszútávra tervezett velem és én is vele,ő a legfontosabb személy a számomra.2016. febr. 25. 19:38
1/3 anonim válasza:
a versenyzés egyértelműen fontosabb neki mint te. ezzel te vagy együtt tudsz élni vagy lépsz.
2/3 rrrrrreennnnn válasza:
Hmmm, nem lehet, hogy sarokba szorìtva érzi magàt, vâlasztàs elé àllìtottad? Ne tedd. Mondjuk ha màr igen, akkor gàz, hogy az a fontosabb. Lehet, hogy "csakazèrtis" mondta.
Hozd egyértelműen a tudtàra, hogy te làtod őt, az ember sokszor a sajàt viselkedésén nem veszi észre a vàltozàst és rossz hatàssal vannak rà a csapattàrsak, màr nem olyan, mint régen.
Azért szòlsz, mert fontos neked. Mondd el neki, miben vàltozott hàtrànyàra.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A probléma viszont az,hogy már sokszor beszéltem erről vele,el is mondtam neki hogy miben változott,de csak annyit kaptam válaszul hogy egyáltalán nem változott meg és csak azért mondom ezeket hogy abbahagyja a kosarat és semmi másért.
2016. febr. 25. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!