Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy valaki a cigi miatt szakított a párjával?
Figyelt kérdés
Ha igen, érdekelne, mennyi ideig tartott, mennyit vitatkoztak, mennyire volt komoly..2010. márc. 31. 21:04
1/8 anonim válasza:
Volt. Biztos volt már ilyen ember.
2/8 anonim válasza:
Velem nem volt, de biztos szakítanék miatta. Olyan már volt, hogy amíg együtt voltunk nem gyújtott rá, de a szakítás után visszaszokott. Nincs kedvem hamutartót nyalogatni.
3/8 anonim válasza:
aki a cigi miatt szakitott a parjaval,az nem volt szerelmes.
4/8 anonim válasza:
a barátom és én is cigizünk,és nem undorodunk egymástól...kiváló szex utáni cigi nyamm de jól tud esni!de volt olyan barátom is,aki előtt nem gyújtottam rá,vagy csak nagyon ritkán.de ő gáz volt.
Egy kapcsolat nem arról szól,h a másiknak megtiltunk ezt meg azt..az már régen rossz...és nem jó példa erre az alkoholizmus sem,mert az meg totál más tészta!23L.
5/8 anonim válasza:
én nem kizárólag amiatt, de szerepet játszott benne. én cigiztem, ő nem. és folyton jött a leszoktatós kiselőadásával, meg megsemmisítette a cigimet, és mindenféle elvetemültségek....na én ezt nembírtam sokáig. ha ennyire zavarja a cigi minek jött velem össze?
6/8 anonim válasza:
Persze a barátnőm kis finnyás volt és soha nem akart rám gyújtani.
7/8 anonim válasza:
Az univerzum történelmében ilyen még nem fordult elő.
8/8 anonim válasza:
Úgy nem jönnék össze soha egy pasival ha cigizik, ha meg akkor szokikrá mikor együtvagyunk akkor meg lazán kidobnám! akár mennyire szerelmes vagyok, akármilyen hülyeséget is csinálok, de azt mindig tudom hogy a cigit hosszútávon nem bírnám elviselni, legyen az akár anyagi egészségügyi ok vagy akármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!