Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl egy olyan dolgon, ami miatt más lehet, h szakított volna a párjával? De az is lehet én reagálom túl.
én nem tudnék túllépni, innentől kezdve folyamatosan ellenőrizve lenne, ami ugyis szakitáshoz vezetne...
nem érdemel egy pasi sem bizalmat, az ilyen aki csajozik a hátad mögött meg még úgy sem.
azt mondtad megbeszéltétek.. akkor mi a baj? akkor mégse beszéltétek meg normálisan.
mell plasztika szaré-húgyé van a mai világba.
kérdés hogy megér-e neked ennyit ez a pasi.. és mi lesz a következő? lát egy szőkét, szőkére fested a hajad, lát egy 3szeműt, felvarratsz magadra egy harmadik szemet?
oh kérem..
Szerintem már az is gáz, hogy ilyet leír... ha van neki barátnője, ha nincs. Milyen duma ez? Jók a melleid..:S
Én is hasonlóan éreznék a helyedben. Kérdés, neked mennyit ér meg a kapcsolatotok:)
Bunkó a pasid, részvétem.Szerintem csak úgy tudnál ezen túllépni, ha szépen elhalmozna bókokkal, de mivel ilyet nem írtál, így nem hiszem, hogy mond ilyeneket.
Nekem annak idején mondta már valaki, hogy a pasi megnézi a káposztát, de otthon ebédel.Tudom, ez nem biztató.
Engem pl zavarna, s ha nem is szakítanék vele, akkor is az önbizalmamat tönkre tenné, s nem tudnék megbízni benne, ugyanis olyan érzésem lenne, hogy csak az idő miatt van velem.Lehet, hogy veled is.
Köszönöm a tanácsokat!
Elfelejtettem írni, h azóta próbálja bizonyítgatni, h szeret. Bókol, szeretget és a közös jövőnket tervezgeti, csak nehéz megbízni és igen, van, h eszembe jut csak az évek miatt van velem. De ő váltig állítja, h tiszta szívből szeret és már megbánta. Mondtam neki, h emiatt az önbizalmam a béka popsija alá került és, h már magamat se fogadom el úgy, mint régen. Erre azt mondta, h én így vagyok jó, nem kéne neki az, h nagy mellem legyen, max ha egyszer szülök és én még mindig ezt érzem utána.
Csak nem akarom már a halálba idegesíteni, h még mindig felhozom a témát, de lehet mégis még 1x át kéne ezt beszélni. Mivel mindkettőnknek első komoly kapcsolata és sok dologban voltunk elsők egymásnak.
Nem tom, kitől származik az a mondás, h a nők érthetetlenek, m ez a férfiakra (sztem) jobban igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!