Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ez a reggeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ez a reggeli készülődéseknél?

Figyelt kérdés
Mivel műszakban dolgozunk mind a ketten, így van olyan, hogy nem egyszerre kelünk reggelente. Amikor a férjem éjszakára megy én pedig reggelre akkor én 4:45-kor kelek. Előző este kikészítem a ruháimat, a táskám mindent, amire szükség van a fürdőszobába. A telefonomon az ébresztőt csak simán rezgőre állítom és a párnám alá teszem. Így ő soha nem ébred fel, amikor én kelek. Én odafigyelek, hogy nyugodtan tudjon aludni, csendben kimegyek a szobából, a fürdőben elkészülök és elmegyek dolgozni. Ha pedig ő megy reggel dolgozni és én aludnék. A telefonja egy hangos zene számmal ébreszt a szoba túlsó végéből. Szépen elsétál addig, majd kikapcsolja (szerintem ilyenkor már a szomszédok is ébren vannak). Elkezdi kiszedi a ruhát a szekrényből, nyitogatja a szekrény ajtókat 20X egymás után. Majd felkapcsolja a nagy villanyt a szobában. Amikor felöltözött elindul a fürdőszobába, addig a szobában világít a villany. Amint készen van a fürdőbe, elkezdi a szobába behordani az ennivalót, amit a táskájába pakol. Elkezd, csörögni a zacskóval amint pakolja befelé a táskájába. Mielőtt el menne, rám néz ad 2 puszit majd megkérdezi, hogy „miért nem alszol?” Végre lekapcsolja a villanyt és még utoljára a bejárati ajtót becsapja, hogy mindenki hallja, hogy elment.
2016. febr. 24. 23:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ne haragudj, de jót röhögtem a leírásodon :) Az kicsit fura, hogy ha csak mostanában ilyen, de alapból nem feltételeznék rosszat. Az én barátom is (majdnem) ilyen lenne magától, de ha szólok neki, hogy pl. ne k*rja be izomból a fiókot a konyhában meg ilyenek, akkor utána már odafigyel erre. Csak magától ezek egyszerűen nem jutnak eszébe, mert őt nem zavarja és szerintem egy ütvefúró mellett is tudna aludni :D Mondjuk nálunk a hálóban semmi nincs szerencsére, csak az ágy, így felkelés után nem kell bejönnie matatni meg ilyesmi. Esetleg nem tudjátok így átrendezni a lakást? Illetve kérd meg, hogy tegye ki a ruháját előző este és hogy a telóját is tegye az ágy mellé.
2016. febr. 25. 22:16
 22/23 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudjuk átrendezni a lakást. A szoba nagyon nagy, így ha csak egy ágy marad bent akkor nagyon üres lenne. Illetve a ruhás szekrény sem férne el máshol.

Szerencsére nem minden naposak ezek a reggeli kelések, mert általában egy időben megyünk dolgozni így mind a ketten egyszerre ébredünk.

2016. febr. 26. 09:51
 23/23 anonim ***** válasza:
Hé, férfi, aki azt írtad, hogy mi kevésbé vagyunk figyelmesek mert férfiak vagyunk. Mondjak erre valamit? Ez nem kifogás. El lehetne már végre felejteni azt a felfogást, hogy azért mert férfi vagy, neked előjogaid vannak, és kimagyarázhatsz mindent ezzel az érzéketléenséggel. Tényleg sokkal csdököttebb népség vagytok, ezt elismerem, de hogy még a felelősséget is állandóan hárítjátok az nagyon gáz. Hiába vagy férfi, alacsonyabb szellemi képességekkel, a döntéseidért felelősséget kell vállalni. Fejlődni kellene! például próbáljatok meg egy napra nőnek lenni. a kis agyatok elsorvadna a sok gondolattól meg érzéstől, amire jelenleg még képtelenek vagytok a gyarló kis fejletlen létetekkel. Kísérletek, kutatások és tanulmányok ezrei támasztják alá mára, hogy a férfiak testileg, gén szinten és agyilag is fejletlenebbek mint a nők. Ezért élnek kevesebb ideig is. Egyébként még kinézetre is rondábbak vagytok, ráadásul már nemzeni sem tudtok a csökevényesedő génállományotok révén. Ja és az érzelmi intelligenciátok hiánya visz végül titeket a sírba. Bocsánatot kérek, hogy őszinte voltam. Most elkezdhettek sikítozni,mint egy kislány, de csak még inkább alátámasztjátok ezeket a tényeket a hisztériás, gyarló megnyilvánulásaitokkal. Üzenet: vissza kéne venni! Több tiszteletet a nőknek! ui. ja és már többet is keresünk...
2016. okt. 11. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!