Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkapattam a barátnőmet és most elvárja, hogy mindent én csináljak. Figyelmességnek indult, ágyba kávé, reggeli, stb most meg már csak unszolásra csinál mondjuk kávét reggelente. Visszafordítható?
Soha ne adj többet egy kapcsolatba mint amennyit visszafelé elvárhatsz! Sok, főleg tapasztalatlan fiatal srác elköveti azt a hibát, hogy elkapatja a barátnőjét a kapcsolat elején (és sajnos sok nő el is várja), aztán később a leányzó azt hiszi mindig így lesz. Csak olyan nő érdemli meg a törődést, aki hajlandó tenni érted is valamit és nem csak elvárásai vannak!
27F
5. Irta le a dolgot a legfaszabban.
En is elba**tam igy a kapcsolatomat, nagyon ki volt nyalva a csaj segge, sok mindent elneztem, de egy ido utan eleg volt,
Szoltam neki h valami nem tetszik, es akkor o csak azert is csinalta, amibol mindig vita lett.
Majd kirakott.
Hulye ku**a :D
Tehát nektek a lusta nő = ku**a
akkor lusta férfi = ?
Hülyék voltatok, ennyi, ezért csak egy kretén hibáztatja az "elkényeztetett" felet.
Szerintem annak van igaza aki azt írta hogy a csaj már amúgy is ilyen volt....az a fajta aki csak kapni szeret, de adni nem.
Érdekes módon az én férjem is (a kapcsolatunk elején, alatt, és a házasságunk alatt is) rengetegszer csinált nekem reggelit, amit az ágyba hozott, behozta az energiaitalom, sütött nekem tükörtojást, sütit...stb..
Én ezt mégsem használtam ki, hanem ugyan úgy viszonoztam reggelivel, innivalóval, vagy épp meglepetés palacsintát csináltam neki karamell szósszal, vagy sütit, bundás vaníliás kalácsot vagy karamelles tejet...mikor mit.
3 dolgot tudsz tenni.
1. beszélsz vele, hogy mozduljon meg, és csináljátok ugyan olyan arányban a dolgokat egymásnak
2. visszaáll a régi rendszer, mindenki csak magának csinál mindent
3. nem viseled el hogy nem változik meg, hanem keresel mást. Mert aki ilyen, az nagy eséllyel lesz még rosszabb a későbbiek folyamán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!