Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ez a reggeli készülődéseknél?
Figyelt kérdés
Mivel műszakban dolgozunk mind a ketten, így van olyan, hogy nem egyszerre kelünk reggelente. Amikor a férjem éjszakára megy én pedig reggelre akkor én 4:45-kor kelek. Előző este kikészítem a ruháimat, a táskám mindent, amire szükség van a fürdőszobába. A telefonomon az ébresztőt csak simán rezgőre állítom és a párnám alá teszem. Így ő soha nem ébred fel, amikor én kelek. Én odafigyelek, hogy nyugodtan tudjon aludni, csendben kimegyek a szobából, a fürdőben elkészülök és elmegyek dolgozni. Ha pedig ő megy reggel dolgozni és én aludnék. A telefonja egy hangos zene számmal ébreszt a szoba túlsó végéből. Szépen elsétál addig, majd kikapcsolja (szerintem ilyenkor már a szomszédok is ébren vannak). Elkezdi kiszedi a ruhát a szekrényből, nyitogatja a szekrény ajtókat 20X egymás után. Majd felkapcsolja a nagy villanyt a szobában. Amikor felöltözött elindul a fürdőszobába, addig a szobában világít a villany. Amint készen van a fürdőbe, elkezdi a szobába behordani az ennivalót, amit a táskájába pakol. Elkezd, csörögni a zacskóval amint pakolja befelé a táskájába. Mielőtt el menne, rám néz ad 2 puszit majd megkérdezi, hogy „miért nem alszol?” Végre lekapcsolja a villanyt és még utoljára a bejárati ajtót becsapja, hogy mindenki hallja, hogy elment.
Ha nem volt mindig ilyen, akkor meg lehetne keresni az emlékeidben azt az időpontot, amikor a helyzet megváltozott. Mi válthatta ki benne azt, hogy: ha te így, akkor én meg úgy! Vannak-e más jelek? Lehet, hogy ki nem mondott sérelmei vannak, és most büntet. Ha nem tisztázzátok minél hamarabb, egyre csak mérgesedik a helyzet. Semmi esetre se kövesd azt a tanácsot, hogy hasonlóan viselkedj, mint ő. Segítsd előkészíteni a ruháját, egyéb cuccait már lefekvés előtt, hogy gyorsabban elkészülgessen, és vezesd rá arra, hogy ezt ő egyedül is képes megcsinálni. Lehet, hogy a törődést hiányolha, hogy nem foglalkozol vele. Mint egy gyerek, aki szándékosan rosszalkodik, hogy odafigyeljenek rá, és ezért még a büntetést is elviseli.
2016. febr. 25. 06:32
12/23 anonim válasza:
Nagyon ugy tunik hogy direkt csinalja hogy bosszantson vagy felkeltsen ezzel.
Az okát nem tudom de ahogy irták menj vissza korábbra ahol ez elkezdődött.
2016. febr. 25. 07:32
13/23 anonim válasza:
Szerintem is direkt csinálja. Nálunk is volt egy ilyen időszak, hogy nem figyelt arra hogy én épp aludni szeretnék. Igazából visszaadtam neki, a kocsival mindig az ablak alá álltam, és hajnalban jó hangosan járattam a motort mielőtt elmentem dolgozni( tudom hogy ez a halála)Két nap múlva, már olyan csendben volt hogy hallani lehetett a légy zümmögését, és nem hangoskodott többet.
2016. febr. 25. 07:54
14/23 anonim válasza:
Valami baja van veled, ami x- idővel ezelőtt kezdődött, pontosan akkor, amióta ezeket csinálja.
Egyébként nekem az exem volt ilyen, 3x-i telócsörgésre nem kelt fel, aztán zörgött, ezt kb. kétnaponta. Szóltam neki, meg próbált is csendesebben, de reggel teljesen kómás, azt sem tudja, fiú-e vagy lány. Igyekezett halkan készülődni (úgy 10/2 ment is neki), amit értékeltem, így nem bosszantott (annyira).
2016. febr. 25. 08:27
15/23 anonim válasza:
Sajnos vannak olyanok akikkel a kommunikáció sem segít akármilyen formában is mondod...az apámban is nulla az empátia ilyen téren hiába könyörgünk vagy 30 éve...és az exem is ilyen volt. Ma már nem kezdenék olyan pasival akiben nincs empátia.
2016. febr. 25. 08:27
16/23 anonim válasza:
Ezt nektek kell megoldanotok egymás közt... De amúgy előre is gondolkodhatsz, és kikészítheted a ruháját, kajáját... Meg ráparancsolhatsz, hogy feküdjön le időben, hogy fel tudjon kelni..
2016. febr. 25. 08:53
17/23 Költőnő? válasza:
forradalmi ötletem van
nem lehet esetleg.... megbeszélni vele?
2016. febr. 25. 09:29
18/23 anonim válasza:
Megbeszéled vele. Megkérdezed, hogy egyáltalán tisztában van-e azzal, hogy ezt csinálja, tudja, érti-e, hogy ez téged zavar, és megkérdezed, hogy miért most jött ez elő. Minimális erőfeszítéssel tud ezen változtatni, úgyhogy ha van benne egy kis empátia, megteszi. Arra ügyelj közben, hogy nem csak egy másik, lappangó probléma "tünete"-e ez a viselkedés!
2016. febr. 25. 11:11
19/23 anonim válasza:
Ezt azért csinálja mert férfi, és mi általában kevésbé vagyunk figyelmesek ilyen téren, mint Ti Nők. Ezzel szerintem nem akar rosszat, és tuti nem direkt csinálja, egyszerűen kevésbé figyelmes, észre sem veszi, hogy zavar Téged.
Amúgy ez egy egyszerűen megoldható probléma, szólj neki, hogy zavar, hogy reggel csörömpöl, készítse ki Ő is a cuccait lefekvés előtt és figyeljen oda Rád, mert álmosan mész munkába, vagy mész át a zebrán, és még bajod is lehet, ha nem pihened ki magad. Ennyi.
2016. febr. 25. 15:15
20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Amint megint előfordul ez a helyzet szólni fogok neki. Hisz én is eltudok úgy készülni, hogy ő soha nem ébred fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!