Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után hogy búcsúzzak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után hogy búcsúzzak el tőle örökre?

Figyelt kérdés
Én akartam elhagyni,de a szívem szakad meg!2 évet jártunk együtt! F22
2010. márc. 31. 20:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hú, ez az ezer nap mekkora ökörség... Majd húzom a strigulákat?? Ha megvan az 1000. akkor minden oké??

És ha én szerelmes vagyok, a másik is, de a körülmények olyanok, hogy mégsem megy tovább? (távolság, család, bármi)??

És aki 1001. napon megcsalja a párját??

Amúgy én azt hiszem értem a kérdezőt. Van úgy, hogy ez ember nagyon szeretett valakit, szóval szerelmes volt belé, sok a szép emlék, de valahogy elmúlt, de azért mégsem akarja megbántani. Nehéz ez.

Minél kíméletesebben mondd meg neki, és mindenképp zárjátok le, mert ha nem beszélitek meg a dolgot az még rosszabb. Mondd meg őszintén, hogy elmúlt a dolog.

Engem is hagytak el egy másik lány miatt, nem zártuk le igazán, azóta egyszer láttam, akkor beszéltünk, de én még haragudtam, fájt. Flegma voltam, amit már most bánok. Mert most hogy már én is lezártam magamba néha jó lenne vele beszélni barátként, tudni, hogy miújság vele.

Szóval mindenképp mondd el neki, nem kell hosszasan. Az is jó, hogy ha fokozatosan adagolod be valahogy. Először elmondod, hogy szakítani szeretnél (vagy a csúnyábbik megoldás, hogy sms-t írsz) vársz kicsit, amíg lenyugszik a másik (pár nap!!!!), és utána jön a nagy utolsó beszélgetés, sírás-rívás. Utána ő tuti nem akar veled beszélni majd, de ha találkoztuk ne legyél flegma, és fogadd el ha esetleg ő még tüskés lesz veled. De semmiképp nem menj el mellette köszönés nélkül!! Nem szép, ha nem ismerik meg egymást az egykori szerelmek.

Hú, az hosszúra sikeredett, és kicsit zanzásra. :S

Enyhítő körülmény, hogy már késő van:D

2010. márc. 31. 23:26
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak!A szakítás már megtörtént,mégis nagyon nehéz "kilépnem az ajtón",úgy érzem cserben hagyom!
2010. ápr. 1. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!