Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről? Van egy haverom legyen A! volt egy barátnője, legyen B együtt voltak 3hónapig és november óta külön vannak! A srác elkezdett járni egy másik csajhoz legyen C!
Erről kb nekem az a véleményem hogy
1. Pasi szerintem egyik iránt se érez semmit, mert akkor egyiket nem csalná meg (C-t) másikkal meg nem feküdne le ha van bnője (B-vel), nem lepődnék meg ha van egy másik D lány is a dologban vagy több. :) Bár ha elég sexet kap a kettőtől akkor csak az a kettő van.
2. Szerintem C vel azért van együtt mert van egy állandó dugó partnere akivel bármikor bárhol, de szereti a változatosságot és mivel ott van B aki szereti bármikor lefekszik vele ha tudja van bnője ha nincs és igy mindig van akit dugjon, amit leirtál itt buli után amikor nem volt ott C, kellett neki valaki és B volt a biztos pont.
3. aki egyszer megcsalja a jelenlegi bnőjét az szerintem másik bnőjét is megcsalná, szóval lehet B nek megalapozott volt a féltékenysége. (kutyából nem lesz szalonna)
4. Szerintem B túl hamar fekszik le A val, hisz mikor megkeresi lefekszik vele mikor buliban találkoznak lefekszik vele? ez tipikus K betüs csaj (K*r*a), akinek csak füttyentenek és ha szerelmes lefekszik vele. :) Amúgy meg a francokat nem használja ki... szerintem tök egyértelmű.:)
megoldás
x=10nCr3 * log2 410 / 6!
az ellenőrést kiadta.
A2+B2=C4 <<< na ezt nekik :D
amúgy a helyes válasz 42. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!