Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap aprilis 1-e es szeretnem jol megtrefalni a baratom. Adjatok par jo trefat? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Tavaj a baratom azzal trefalt meg,hogy felhivott rejtett szammal es odaadta az uncsijanak a telefont(lany)es azt mondta hogy ujbol eggyutt van a baratommal.Szeretnem en is hasonlo kepp megtrefalni,de semmi otletem.kerlek segitsetek.koszi elorre:)2010. márc. 31. 18:55
1/11 anonim válasza:
en egyszer a garászban összedobtam egy műhullát ... bár a kettő nem ugynaaz de azért volt hatása:D:D:D
2/11 anonim válasza:
Kefélj félre a postással és mondd azt, hogy a taxis volt.
4/11 Andrewka válasza:
Ez azért elég durva vicc volt.
Mondjuk nyúld le az apád egyik alsógyatyáját tedd az ágyad sarkára és meztelenül bújj az ágyba, amikor jön csinálj úgy mintha, éppen csak el tudott volna bújni a szeretőd előle. Elég hatásos lenne az biztos.
Mondjuk én nem bántanék nőt soha, de ez a vicc súrolná a határt... De ha nektek ilyen vicccek kellenek...
22/f
5/11 anonim válasza:
ha éltek szexuális életet mondd azt h terhes vagy
bár igaz h ez elég durva de amit tavaly ő csinált veled az se semmi :D
6/11 anonim válasza:
Vegyél neki egy A magyar helyesírás szabályai c. könyvet és gyakoroljátok együtt, hogy kell leírni, hogy tavaly. Szerintem poén lenne.
8/11 anonim válasza:
Mondd, hogy nemi beteg vagy.
Mondd, hogy terhes vagy.
Mondd, hogy kiderült, hogy félig cigány vagy.
9/11 anonim válasza:
most legyél te a "fiú" szex közben:D
10/11 anonim válasza:
Tréfáld meg azzal, hogy a szerencsétlen életedben egyszer végre kiírsz egy kibДszott ékezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!