Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem élek a pasimnal de azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élek a pasimnal de azt akarja takarítsak nála?

Figyelt kérdés
A barátom a nagymamajaval lakik de a barátome a lakás és ma azt mondta jó lenne ha takaritanek nála és akkor biztos h nem hagyna el.. De ameddig nem lakom ott addig nem érzem úgy h egyáltalán van e jogom ott pakolgatni, mondjuk ha nem szokott ott lenni a mamája akkor elmosogatok ha a pasim kéri de amúgy nem merek semmihez hozzányulni, de pasim szerint a mamája örülne neki, de én az anyukambol indulok ki mert ő pl utálja ha vki más elkezd rendezkedni a konyhajaban. Meg amúgy a másik az h nem azért megyek oda hozzá h takarítsak.. Még itthon sem szoktam akkor nem pont nála fogok.. Ő ilyen hazias nőt akar de én meg nem vagyok olyan.. Itthon nem érdekel mert utálok itt lenni, pasimnal addig meg nem akarok ameddig nem lakom ott, de ha lenne 1 saját hazam azt nyilvan takarítanam meg pl ha 2 en laknank eggyutt a pasimmal
2016. febr. 23. 20:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Akkor a barátnőd is egy szánalmas, szolgalelkű csicskalány.
2016. febr. 23. 21:12
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Nálam is takaríthatnál, ha már ennyire belejöttél.
2016. febr. 23. 21:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Elmesélem nálunk hogy megy. Összehasonlítáképpen. Párommal 2 éve élünk együtt. Előtte ha nála voltam azt se hagyta, hogy kettőnk után elmosogassak.

Miután összeköltöztünk, felezzük a ház munkát. A főzés az enyém, mert szeretem is, értek hozzá és több időm is van. Párom ugyanúgy mosogat, betesz egy mosást kitereget összeporszívóz, porttöröl mint én. Ha ketten csináljuk gyorsabb. Sose kellett kérnem, neki ez a normális. Nekem is.

Ha közös a háztartás a velejáró munka is az. Ketten vezetjük ketten visszük bele a pénzt. Nincs vita, így korrekt.

Akkor nézzük a te helyzeted:

1. A párodé a lakás te nem élsz ott. Milyen jogon kéri, bocs nem is kéri, elvárja, hogy takaríts ott utána meg a nagyanyja után? A bejárónőjük vagy? Ennyi szabadidőd van? A párod minden elvárására ugrasz?

2. Akkor nem hagy el. Magyarul bárki jó a lényeg, hogy takarítson. Egyébként ez zsarolás. Olyan dologgal zsarol aminek semmi köze hozzád ergo nem szeret. Ilyen embertől te ne akarj kapcsolatot.

3. Most a pasid akarja vagy a nagyanyja a takarítást? Nem mindegy bár ha a mama nyomná a pasid leállíthatná. Ennyi erővel a szomszédot is áthívhatnák takarítani.

4. A pasid viselkedéséből az is következik, hogyha ti összeköltöztök ő egy zoknit se fog odébb rakni. Amúgy ha fontosabb neki hogy takaríts mint a kapcsolatotok nem tudom mit keresel még mellette. Ha már úgy rádlőcsöli a munkát, hogy ott se élsz mi lesz később? Vagy azt hiszed ha együtt maradtok és vagy olyan hülye, hogy kiszolgálod baba mellett nem fogja elvárni ugyanezt. Tied lesz az egész háztartás ez borítékolható. Döntse el mit akar házias nőt vagy téged. Leírás alapján nem összeegyeztethető a kettő.

És végezetül. A többiek jól mondták, ez csicskáztatás. Zsarolással spékelve. Rendkívül abnormális kapcsolatra vall, hogy ilyen esetben nem te küldöd el a pasid a lónak a nemesszerve alá, hanem azon gondolkodsz, hogy alázkodj meg meg jobban.

Nem tudom, milyen közegbe, családba nőttél fel, de nem normális a gondolkodásod. Nem falun vagy véletlenül? Nem bántásképp, de ott szokott még divni, hogy asszonyka csak otthon tevékenykedjen és szolgálja ki az urát. Engem meglep a reakciód. Nem vagyok egy kényes kis liba. Párom előtt is fenntartottam magam segítség nélkül elég jól megéltem a munkámból és vittem a háztartást, most meg jó színvonalat tartunk fenn házias is vagyok, de ha nekem ilyennel jött volna elő anno a párom mikor még nem laktunk együtt, hogy járjak már fel takarítani hozzá, hát elküldtem volna az anyja valaga irányába.

2016. febr. 23. 22:27
 14/22 anonim ***** válasza:
Hallatlan!
2016. febr. 23. 22:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy volt barátom nálam is bepróbálkozott ezzel. Arra hivatkozott, hogy a barátnője is megteszi ezt a haverjának. Én meg csak néztem, hogy hogy gondolkodhat így egy srác (ő is vidéki volt - az előző hozzászóló jól mondta), majd felvilágosítottam, hogy tőlem ne várjon ilyet, mivel én sem kérem, hogy jöjjön hozzánk takarítani vagy szerelni.

Később már nem emlegette, majd véget is ért a kapcsolat (más problémáim is voltak vele).

Szóval ez nekem nem megy. Lehet vannak olyan párok, akiknél működik, de nálam nem. De ez csak az én véleményem.

2016. febr. 23. 22:59
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, nem élek nálad de fizesd a rezsim,különben elhagylak...
2016. febr. 23. 23:04
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
amíg nem vesz el feleségül, és nincs közös háztartás, addig az ő dolga :D na jó, nem kell feleségül vennie még, de ha nem laksz ott, takarítson ő, mint a lakás tulajdonosa... majd ha együtt éltek, akkor beszállsz nyilván a lakás rendbentartásába... ez így eléggé olyan, hogy kihasználna... meg micsoda dolog, hogy akkor biztos együtt marad veled... miért, ha nem takarítasz utána, akkor nem biztos? :O
2016. febr. 23. 23:05
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szóval el akar hagyni, de addig is legyél csicska. A kérdés csak a mikor hagy el.Jól érzed nem dolgod nála takarítani. A helyedben keresnék mást.
2016. febr. 24. 00:09
 19/22 anonim ***** válasza:

ő is takarít majd nálad???

hagyjuk már. gondolom ha ott főzöl/fürdesz/stb utána összerámolsz, de ennyi

2016. febr. 24. 08:22
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe se jutna ilyet kérni bárkitől vagy megtenni bárkinek...

Más dolog, hogy esetleg elmosod azt a poharat, tányért amit használtál hogy miattad ne legyen több a házimunka, de hogy takaríts úgy hogy nem ott laksz?

A barátnőd...khmmm...szóval vele nem értek egyet. Ha ő ebben teljesedik ki hát csak rajta, de ne ajánljon már neked extra melót fizu nélkül.

2016. febr. 24. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!