Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes még ütnöm a vasat a pasimnál? Megőrjít már!
A párom nagyon békés embernek làtszik, nagyon kényelmes ember. Sajnos így viselkedik most is hogy probléma merült fel. Jeleztem neki először burkoltan, majd nyíltan hogy bizonytalan vagyok a kapcsolatunkban, nem érzem mindig hogy szerelmes lenne belém. A reakciója kb nulla volt, azt mondta hogy szeret (nem azt h szerelmes) és elmondta h hogyan viselkedik mikor nem szerelmes.
Nem kérdezett rá h miért érzem így, hogyan tehetné jobbá a kapcsolatunkat, semmi.
Nem tudom mit jelentsen ez az egész. Facebookra nem rakott ki rólunk képet, a mobilján sem híváskor sem hàttérként nem jelenek meg. Személyesen ritkàn mondja h szeret inkàbb whatsappon megírja. Egyre kevesebb szeretnivaló tulajdonsàga van :-(
Mit csinàljak érdemes még küzdeni vele? Fél éve se vagyunk mèg együtt.
ha más a szeretetnyelvetek egy facebook üzeneófalas szöveg se fog megmenteni titeket mellette mindig is ezt fogod érezni.
javaslat nézz magadba mit érzel most.
jövőre ugyanezen a napon megint nézz magadba.
én megcsináltam már ezt valaki mellett, a helyzet nem változott..
Hát, én is hasonló személyiség vagyok. Ha nem tudod ezt elfogadni, hogy ő ilyen akkor érdemes lenne váltani, nem?
Nem hiszem, hogy meg tudna változni. Ettől függetlenül viszont hidd el, hogy szeret (legalábbis ha magamból indulok ki, hogyan viselkedek olyankor).
Ohhh b+!
Ami a fa,,szbukra nincs kiírva,akkor az már nem is létezik???
Szakadj le a fa,,szbukról,mert körülötted zajlik ám az élet,és az az élet nem az,amit a fa,,szbukon látsz...
"Egyre kevesebb szeretnivaló tulajdonsàga van"
Igazából azt szeretnéd benne szeretni, hogy törődik veled, és ebből van egyre kevesebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!