Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élek a pasimnal de azt akarja takarítsak nála?
Figyelt kérdés
A barátom a nagymamajaval lakik de a barátome a lakás és ma azt mondta jó lenne ha takaritanek nála és akkor biztos h nem hagyna el.. De ameddig nem lakom ott addig nem érzem úgy h egyáltalán van e jogom ott pakolgatni, mondjuk ha nem szokott ott lenni a mamája akkor elmosogatok ha a pasim kéri de amúgy nem merek semmihez hozzányulni, de pasim szerint a mamája örülne neki, de én az anyukambol indulok ki mert ő pl utálja ha vki más elkezd rendezkedni a konyhajaban. Meg amúgy a másik az h nem azért megyek oda hozzá h takarítsak.. Még itthon sem szoktam akkor nem pont nála fogok.. Ő ilyen hazias nőt akar de én meg nem vagyok olyan.. Itthon nem érdekel mert utálok itt lenni, pasimnal addig meg nem akarok ameddig nem lakom ott, de ha lenne 1 saját hazam azt nyilvan takarítanam meg pl ha 2 en laknank eggyutt a pasimmal2016. febr. 23. 20:28
1/22 anonim válasza:
Takaríts vagy különben elhagy?
Hagyd el.
2/22 A kérdező kommentje:
Azt nem mondta h elhagy csak h akkor biztos velem marad :D
2016. febr. 23. 20:34
3/22 anonim válasza:
jesszus, ingyencsicska level 100 :D
csajszi, ne légy már ennyire gyökér :D
4/22 anonim válasza:
Lol, ilyen gyökér pasit. Az enyém sosem kérne ilyenre, még ő mosogat sokszor, ha nálam van. (Bár már szinte ő is itt lakik, tehát ez természetes.)
Ne pazarold az időd ilyen lusta disznókra, már nem azokat az időket éljük, mikor elfogadható volt az ilyesmi.
5/22 Ypszilon1980 válasza:
Várjunk csak egy kicsit. Most tényleg meg akarod magadnak magyarázni, hogy ez normális dolog? Mi van veletek lányok, az a jó nektek, ha megaláznak? Azon gondolkozol, hogy jaj nem a te lakásod és nincs jogod ott pakolgatni? Nyugtass meg, hogy ez csak valami vicc.
6/22 A kérdező kommentje:
Nem vicc de akkor ezek szerint tényleg én gondolom rosszul és ez csicskasag?
2016. febr. 23. 20:56
7/22 A kérdező kommentje:
Mert barátnőm szerint is nekem kéne ezeket csináljam.. Úgyhogy tényleg nem tudom most mi lenne a jó..
2016. febr. 23. 20:58
8/22 anonim válasza:
Ez csicskaság. Az ö kupija, takarítsa el ő vagy fizessen valakinek aki megcsinálja.
9/22 anonim válasza:
Csak magad után takaríts. Néha tegyél szívességet a srácnak azzal, hogy elmosogatsz, amennyiben ő néha megcsinál olyan dolgokat, amiket te nem tudnál.
10/22 anonim válasza:
Ezt nem gondolhatod komolyan! Most a barátnője vagy, vagy a takarítónője? Nem játszd a pótmama szerepét, ha jót akarsz magadnak!
És kit érdekel, hogy a mamája mit kar? Anyu kisfia, aki nem tud magára gondot viselni... Szégyen!
Persze az más, ha ott vagy és SEGÍTESZ neki mosogatni vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!