Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam, miért érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam, miért érzem szarul magam?

Figyelt kérdés

Szakította a párommal 4 hónap együttjárás után, mivel mondta h nem szerelmes. De szeretne még azért összejárni velem . Nekem meg az nem kellett. Most meg én érzem szarul magam h ez miatt kidobtam. Lelkiismeret furdalásom van. Mitől lehetséges ez?

L20 F24

2010. márc. 31. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
megszokás.
2010. márc. 31. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy komolyan gondolta lehet h csak ideiglenes kételye van magával kapcsolatban és kikellett adnia ettől még lehet hogy szeret ne hamarkodd el a dolgot
2010. márc. 31. 18:45
 3/8 A kérdező kommentje:
de ő mondta h nem is volt belém szerelmes, csak jó volt velem és ezért nem mondta el eddig.
2010. márc. 31. 18:46
 4/8 Andrewka ***** válasza:

Kedves Első!

Megszokás 4 hónap után???

Kérdező!

MIvel neked voltak komolyabbak az érzelmeid érthető h rosszul esik a szakítás. De azért 4 hónapos kapcsolatot túl lehet élni.

22/f

2010. márc. 31. 18:51
 5/8 A kérdező kommentje:

túlfogom :)

csak annyiból rossz még h nekem ő volt az első, és csalódnom kellett benne

2010. márc. 31. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
4 hónap az 4 hónap...de ha nem szerelmes beléd...így semmit sem ér az egész, szerintem elmúlik, vagy ha találsz egy olyan fiút, aki szeretni fog ^-^(remélem és soksikert) akkor már nemlesz :).
2010. márc. 31. 19:16
 7/8 tuzaa válasza:
szerintem öse tudja miért szakitottatok mert ha szeretne összejárni még veled akkro az azt jelenti hogy valamien módon még szeret és te azénemtudsz átesni rajta mert teis szereted még szerintem porbáljátok meg ujra
2010. márc. 31. 19:31
 8/8 anonim válasza:
Még mindig szereted.. :/
2010. ápr. 1. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!