Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nem durva ha egy 31 éves (nem pedofil) férfinek egy 14 éves lány tetszik?
Hát, tetszeni bárkinek tetszhet bárki. Ha már a tettek mezejére is lép, ott már lehet beszélni "durvaságról". Egyébként attól is függ, h a lány hogy áll a kérdéshez, meg milyen a viszonyuk. Meg akarnak -e egymástól vmit...
Na tömören ennyi.
No és mi tetszik benne?Mit tennél vele?Mire kéne?
Szerintem nem gáz,csak érdekes! F35
MIért ne tetszhetne neki, a mai tinik korán érnek, sok 15-16 éves már úgy néz ki, hogy ajajj, simán bevállalnék velük egy kis hancúrt bár már én sem vagyok fiatal.
33F
Pár válaszoló írta,hogy gondolni mindent szabad,attól még nem pedofil.
Nos,már ne is haragudjatok,de ha mondjuk valaki gyerekekre élvez,akkor az nem pedofil,mert csak gondol rá? Ez elég érdekes lenne...
Szerintem ti erősen kiforgatjátok a szavakat...
Ha valaki más halálára gondol,az nem gyilkos,de nem is normális,az egészen biztos.
Az sem normális aki nála majd 20 évvel fiatalabbakal fantáziál. Persze ez csak az én véleményem,de a gyomrom felfordul az ilyen férfiaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!